Ακόμα ένα θύμα από κοροναϊό μετράει η χώρα μας, με τη μαύρη λίστα να μεγαλώνει απειλητικά κάθε μέρα που περνάει.
Ωστόσο, άκρως ανησυχητικό είναι το γεγονός, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 55χρονη χωρίς υποκείμενα νοσήματα, η οποία έχασε τη ζωή της στο Αττικό.
Η άτυχη γυναίκα είχε εισαχθεί στις 30 Αυγούστου και σε ένα 24ωρο η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα την 1η Σεπτεμβρίου να μπει στην εντατική.
Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες η γυναίκα ανήκε στους αρνητές του κοροναϊού, και κυκλοφορούσε χωρίς μάσκα.\
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας