
Ιμάμογλου : Με κοροναϊό ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης – Τι δήλωσε μέσω Twitter
Ο Ιμάμογλου τονίζει ότι υποβαλλόταν συχνά σε τεστ κοροναϊού και μάλιστα το τελευταίο που είχε κάνει και ήταν αρνητικό ήταν την περασμένη Τετάρτη.
Θετικός στον κοροναϊό διαγνώστηκε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω βίντεο που ανάρτησε στο Twitter.
Ο Ιμάμογλου τονίζει ότι υποβαλλόταν συχνά σε τεστ κοροναϊού και μάλιστα το τελευταίο που είχε κάνει και ήταν αρνητικό ήταν την περασμένη Τετάρτη.
Ωστόσο, όπως ο ίδιος λέει «χθες το βράδυ, περίπου στις 21.00 είχα 38 πυρετό και πήγα στο νοσοκομείο, όπου πέρασα τη νύχτα και υποβλήθηκα σε τεστ κοροναϊού.
Σήμερα έμαθα ότι είναι θετικό. Είμαι καλά τώρα. Ο πυρετός μου δεν είναι υψηλός και δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό για την υγεία μου. Ελπίζω να είμαι σύντομα καλά. Ας μειώσουμε τις επαφές μας όσο αυτό είναι δυνατό. Πρέπει όλοι να δείξουμε ευσυνειδησία», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Covid 19 testim pozitif çıktı, tedavi sürecim başladı. Sağlık durumum şu an iyi, ilgi gösteren herkese teşekkürler. Sağlığınıza ve önlemlere mutlaka dikkat edin, hepinizi seviyorum. pic.twitter.com/6R9nRbcL5x
— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) October 24, 2020
- ΗΠΑ – Ιράν: Σημάδια προόδου στις προσπάθειες να υπάρξει ειρηνευτική συμφωνία – Ο ρόλος του Πακιστάν
- Πώς έγινε η κινηματογραφική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη
- Η Κούβα απαντά στον κουβανικής καταγωγής Ρούμπιο κάνοντάς τον μαριονέτα του Muppet Show
- Ο υποψήφιος δήμαρχος της Λίμα χτυπά σύμβουλό του με τέιζερ και σκάει στα γέλια [βίντεο]
- Συνταγή: Σαλάτα με παντζάρια και μπουράτα
- Αύξηση του πραγματικού εισοδήματος των νοικοκυριών σε όλη την Ευρώπη το 2025 – Νικητές και χαμένοι


