Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απιστία : Έρευνα έδειξε ποια είναι τα τέσσερα πιο άπιστα ζώδια - Ποσοστά

Απιστία : Έρευνα έδειξε ποια είναι τα τέσσερα πιο άπιστα ζώδια – Ποσοστά

Συνήθως τα ζώδια που είθισται να είναι και τα πιο ευαίσθητα, δεν κερατώνουν τόσο συχνά, σε αντίθεση με τα επόμενα ζώδια της λίστας

Η απιστία είναι σίγουρα μια από τις πιο τοξικές ψυχολογικά καταστάσεις στην οποία μπορεί να βρεθεί ένα άτομο. Τι συμβαίνει όμως με τα ζώδια;

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την EduBirdie, αυτά είναι τα πιο άπιστα από όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ως δυναμικό και ανταγωνιστικό, πύρινο ζώδιο, ο Κριός ενεργεί με το ένστικτό του και είναι αρκετά πιθανό να… λοξοδρομήσει από τη σχέση του, επειδή παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό του ή την παρόρμηση της στιγμής. Η έρευνα έδειξε ότι το 34% των Κριών έχει απατήσει ή έχει πλησιάσει πολύ στο να απατήσει τον/την σύντροφό του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσοι ανήκουν στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων συνήθως προτιμούν τις ανέμελες ή τις περιστασιακές σχέσεις, κάτι που δεν προκαλεί και τόσο έκπληξη. Το 31% από αυτούς έχουν απατήσει ή παραλίγο να απατήσουν το ταίρι τους.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων αγαπά το δράμα και αυτό το δείχνει τόσο με την πύρινη προσωπικότητά του όσο και με τις πράξεις του. Σχεδόν το 36% των Λεόντων έχει απατήσει τον/την σύντροφό του ή σκέφτηκε σοβαρά να… παραστρατήσει. Παρεμπιπτόντως έχει το πιο υψηλό ποσοστό απιστίας στη λίστα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι εξωστρεφής από τη φύση του και μπορεί με μια σχετική άνεση ν’ αφήσει μια σχέση αν δει ότι μια άλλη είναι πιο ευχάριστη ή τον κάνει να νιώθει καλά. Από τους ερωτηθέντες Τοξότες, το 23% έχει απατήσει ή έχει έρθει πολύ κοντά στο να απατήσει το έτερο του ήμισυ.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024