Η απιστία είναι σίγουρα μια από τις πιο τοξικές ψυχολογικά καταστάσεις στην οποία μπορεί να βρεθεί ένα άτομο. Τι συμβαίνει όμως με τα ζώδια;

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την EduBirdie, αυτά είναι τα πιο άπιστα από όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ως δυναμικό και ανταγωνιστικό, πύρινο ζώδιο, ο Κριός ενεργεί με το ένστικτό του και είναι αρκετά πιθανό να… λοξοδρομήσει από τη σχέση του, επειδή παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό του ή την παρόρμηση της στιγμής. Η έρευνα έδειξε ότι το 34% των Κριών έχει απατήσει ή έχει πλησιάσει πολύ στο να απατήσει τον/την σύντροφό του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσοι ανήκουν στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων συνήθως προτιμούν τις ανέμελες ή τις περιστασιακές σχέσεις, κάτι που δεν προκαλεί και τόσο έκπληξη. Το 31% από αυτούς έχουν απατήσει ή παραλίγο να απατήσουν το ταίρι τους.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων αγαπά το δράμα και αυτό το δείχνει τόσο με την πύρινη προσωπικότητά του όσο και με τις πράξεις του. Σχεδόν το 36% των Λεόντων έχει απατήσει τον/την σύντροφό του ή σκέφτηκε σοβαρά να… παραστρατήσει. Παρεμπιπτόντως έχει το πιο υψηλό ποσοστό απιστίας στη λίστα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι εξωστρεφής από τη φύση του και μπορεί με μια σχετική άνεση ν’ αφήσει μια σχέση αν δει ότι μια άλλη είναι πιο ευχάριστη ή τον κάνει να νιώθει καλά. Από τους ερωτηθέντες Τοξότες, το 23% έχει απατήσει ή έχει έρθει πολύ κοντά στο να απατήσει το έτερο του ήμισυ.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr