Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χορηγία… Ταλιαφίκο το διπλό της Λίβερπουλ – Περίπατος για Αταλάντα στη Δανία

Χορηγία… Ταλιαφίκο το διπλό της Λίβερπουλ – Περίπατος για Αταλάντα στη Δανία

Η Λίβερπουλ πέρασε (0-1) από το Άμστερνταμ, με τον Νικολάς Ταλιαφίκο να σημειώνει γκολ στο... λάθος τέρμα. Η ομάδα του Γκασπερίνι έκανε πάρτι (0-4) στην έδρα της Μίντιλαντ, ξεκινώντας ιδανικά το εφετινό της ταξίδι στα αστέρια του Champions League.

Η Λίβερπουλ… άλωσε (0-1) την Johan Cruijff Arena, με τη βοήθεια του Νίκολας Ταλιαφίκο. Το αυτογκόλ του αμυντικού του Άγιαξ χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Στη Δανία, η Αταλάντα έκανε ότι ήθελε την Μίντιλαντ, ξεκινώντας εντυπωσιακά το εφετινό της ταξίδι στα… αστέρια. Η τρομερή ομάδα του Γκασπερίνι πέρασε αέρας (0-4) από την έδρα των Δανών, με την επιθετική της γραμμή να πετάει… φωτιές.

Μίντιλαντ- Αταλάντα 0-4
Αταλάντα… τεσσάρων αστέρων στη Δανία! Η φοβερή και τρομερή ομάδα του Γκασπερίνι νίκησε 4-0 την πρωτάρα της διοργάνωσης, δείχνοντας από την αρχή τις άγριες διαθέσεις της.

Από το ξεκίνημα του ματς, οι Μπεργκαμάσκι μπήκαν δυνατά, κυνηγώντας το γρήγορο γκολ, που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού. Το δρόμο της εύκολης επικράτησης άνοιξε ο Ζαπάτα στο 26ο λεπτό. Ο Τολόι σέντραρε από δεξιά, ο Ρομέρο με κεφαλιά έστρωσε στον φορ της Αταλάντα, που πλάσαρε εξ επαφής για το 0-1.

Δέκα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Μπέργκαμο διπλασίασε τα τέρματά της, με τον Γκόμες να εξαπολύει… βολίδα εκτός περιοχής, νικώντας τον Χάνσεν. Στο 42΄ και λίγο πριν οι δυο σύλλογοι μπουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ο Μουριέλ πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ για το 0-3.

Στο 75ο λεπτό ο Ίλιτσιτς βρέθηκε απέναντι στον Χάνσεν αλλά σημάδεψε το δοκάρι με δυνατό σουτ. Στο 88’ ο Μίραντσουκ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με ωραίο πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Χάνσεν, Άντερσον, Σβιατσένκο, Σολτς, Παουλίνιο, Ονιεκά (87’ Κράεβ), Καγιούστε (76’ Μάντσεν), Ντρέγερ, Μαμπίλ (75’ Βίμπε), Κάμπα (60’ Εβάντερ), Σίστο (87’ Μ.Άντερσον)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Ντζιμσίτι, Ρομέρο (86’ Παλομίνο), Τολόι, Χάτεμπουρ, Γκόζενς, Φρόιλερ (80’ Πεσίνα), Ντε Ρόουν, Γκόμες (68’ Ίλιτσιτς), Σαπάτα (80’ Μίραντσουκ), Μουριέλ (68’ Πάσαλιτς)

Άγιαξ-Λίβερπουλ 0-1

Μια… λαμπάδα στον Νίκολας Ταλιαφίκο θα πρέπει να ανάψουν στην Λίβερπουλ. Οι Reds πέρασαν (0-1) από την Johan Cruijff Arena, ξεκινώντας με το δεξί την φετινή τους πορεία στο Champions League.

Στο 16ο λεπτό ο Αντριάν έσωσε μετά από κεφαλιά του Μαρτίνεθ, ενώ στο 21’ το σουτ του Ταλιάφικο πέρασε λίγο έξω και στο 33’ ο Αντριάν απέκρουσε με τα πόδια το πλασέ του Πρόμες.

Στο 35ο λεπτό ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους με τη συνδρομή του Ταλιαφίκο. Ο Μανέ πάτησε περιοχή από αριστερά, έκανε το σουτ και ο Ταλιάφικο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στην προσπάθειά του να διώξει.

Στο 47ο λεπτό το μακρινό σουτ του Κλάασεν άγγιξε την ισοφάριση, με το δυνατό σουτ του να τραντάζει  το δοκάρι της Λίβερπουλ. Στο 59’ ο Αντριάν έσωσε μετά από σουτ του Πρόμες, ενώ στο 70’ ο Ονανά είπε όχι σε προσπάθεια του Μιναμίνο.

Στο 73’ η ομάδα του Κλοπ απείλησε, με την κεφαλιά του Βαϊνάλντουμ να περνάει λίγο έξω. Στο 90′ ο κίπερ του Αίαντα απέκρουσε εντυπωσιακά τα διαδοχικά σουτ των Βαϊνάλντουμ και Μιναμίνο.

ΑΓΙΑΞ: Ονανά, Σχουρς, Μαρτίνεθ, Ταλιάφικο, Κλάασεν (74’ Έκελκαμπ), Γκράβενμπερχ, Νέρες (74’ Λαμπιάντ), Τάντιτς, Μαζραουί, Μπλιντ, Κουντούς (9’ Πρόμες)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Αντριάν, Άρνολντ, Γκόμες, Τζόουνς (46’ Χέντερσον), Ρόμπερτσον, Μίλνερ (90′ Ουίλιαμς), Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Μανέ (60’ Σακίρι), Σαλάχ (60’ Ζότα), Φιρμίνο (60’ Μιναμίνο)

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024