
Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την Γρανάδα στην Ολλανδία (2-1)
Η ισπανική ομάδα πέτυχε μεγάλη νίκη στο Φίλιπς Στάντιον «τουμπάροντας» το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο.
Με τον ιδανικό τρόπο άρχισε τον όμιλο του Europa League η Γρανάδα! Όχι μόνο πήρε το «διπλό» στο Φίλιπς Στάντιον, επικρατώντας 2-1 της Αϊντχόφεν, αλλά τα κατάφερε με ανατροπή του εις βάρος της 1-0 από το πρώτο ημίχρονο.
Η Αϊντχόφεν προηγήθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με τον Γκέτζε. Ωστόσο, το χρονικό σημείο αντί να προκαλέσει ψυχρολουσία στη Γρανάδα, την πείσμωσε.
Αρχικά ο Μολίνα ήταν αυτός ο οποίος ισοφάρισε στο 57’. Μετά από εννιά λεπτά, ο Μάχις σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2!
Με αυτό το αποτέλεσμα, η Γρανάδα καταλαμβάνει την πρώτη θέση του ομίλου με 3 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερους τους ΠΑΟΚ και Ομόνοια που έχουν 1. Τέταρτη και στο «μηδέν» είναι η Αϊντχόφεν.
- Επίδομα ανεργίας: Ποιοι θα λαμβάνουν έως 1.375 ευρώ τον μήνα
- Ο Γιαννούλης… σέρβιρε τη νίκη της Άουγκσμπουργκ – Με ήττα ξεκίνησε η Μαρί-Λουίζ Ετά στην Ουνιόν
- LIVE: Τότεναμ – Μπράιτον
- Ατρόμητος – ΑΕΛ 3-2: Πήραν τη ματσάρα οι Περιστεριώτες, έμπλεξαν οι «βυσσινί»
- Έρχονται μαζικές απολύσεις στη Meta – Ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης
- ΣΥΡΙΖΑ: Άριστος στην προπαγάνδα ο Γεωργιάδης – Να φύγει και από αντιπρόεδρος της ΝΔ και από το Υπουργικό Συμβούλιο

