
«Κάρφωσε» την Άρσεναλ ο Φούντας
Με γκολ του Ταξιάρχη Φούντα προηγήθηκε η Ράπιντ Βιέννης της Άρσεναλ πριν κάνουν την ανατροπή οι φιλοξενούμενοι με τους Ντάβιντ Λουίζ και Ομπαμεγιάνγκ.
Την εξαιρετική του φόρμα επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ο Ταξιάρχης Φούντας. Ο Έλληνας επιθετικός διανύει μια εκπληκτική χρονιά, καθώς σκοράρει ασταμάτητα.
Μάλιστα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση της Ράπιντ Βιέννης εναντίον της Άρσεναλ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.
Η χαρά των γηπεδούχων ωστόσο κράτησε για μόλις λίγα λεπτά, καθώς με γκολ των Λουίζ και Ομπαμεγιάνγκ οι «κανονιέρηδες» έφεραν τούμπα το ματς και προηγούνται με 1-2 αυτή τη στιγμή.
- ΣΥΡΙΖΑ: Άριστος στην προπαγάνδα ο Γεωργιάδης – Να φύγει και από αντιπρόεδρος της ΝΔ και από το Υπουργικό Συμβούλιο
- «Eίμαι κι εγώ θύμα, όπως και τα παιδιά μου» – Η πρώην σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής μιλά στο in
- Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση και εγκατάλειψη 16χρονης στη Λιοσίων – Σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ η ανήλικη
- Ο συνιδρυτής του Netflix αποχωρεί – Ξεκίνησε πουλώντας ηλεκτρικές σκούπες, έφτασε στα 5,8 δισ. δολάρια
- LIVE: Άρης – Βόλος
- Κεφαλονιά: Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης – «Το παγίδευσαν το παιδί μου, πρόκειται για σπείρα»

