Χαμός στον Αρη: Δέκα κρούσματα κοροναϊού – Στον… αέρα το παιχνίδι με την ΑΕΛ
Οι παίκτες και το προσωπικό υποβλήθηκαν σε τεστ για κοροναϊό και δέκα δείγματα βγήκαν θετικά. Ολα δείχνουν πως το παιχνίδι με την ΑΕΛ οδεύει προς αναβολή.
Oύτε ένα, ούτε δύο, αλλά δέκα κρούσματα κοροναϊού ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αρης. Οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης την Τρίτη (20/10) υποβλήθηκαν σε τεστ κοροναϊού, μετά το κρούσμα που διαπιστώθηκε τη Δευτέρα (19/10) και δέκα δείγματα βγήκαν θετικά!
Πολύ μεγάλη διασπορά
Οσοι νόσησαν από την Covid-19 απομονώθηκαν και θα ακολουθήσουν τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου.
Η διασπορά του κοροναϊού στο εσωτερικό του Αρη είναι πολύ μεγάλη και όπως είναι λογικό, πλέον είναι στον… αέρα το ματς με την ΑΕΛ, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε το βράδυ της Τρίτης από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, δεν έχουν νοσήσει μόνο ποδοσφαιριστές αλλά και άνθρωποι που εργάζονται στην ΠΑΕ.
Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και το προσωπικό θα υποβληθούν σε νέα τεστ, ενώ όσοι βρέθηκαν θετικοί θα παραμείνουν απομονωμένοι στα σπίτια τους, για να σταματήσει η διασπορά του κοροναϊού. Δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που έχουν νοσήσει.
Το πρωτόκολλο για την αναβολή
Το πρωτόκολλο αναφέρει ότι παιχνίδι της Superleague αναβάλλεται, εάν βρεθούν πριν τον αγώνα τρεις ή περισσότεροι παίκτες θετικοί στον ιό.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι με την ΑΕΛ, το οποίο όπως όλα δείχνουν οδεύει προς αναβολή.
Οι Κίτρινοι την Τετάρτη θα έχουν επικοινωνία με την διοργανώτρια Αρχή, η οποία θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο GM της Φενέρμπαχτσε, Ντερία Γιανιέρ, άφησε ανοικτό το ευρωπαϊκό μέλλον της τουρκικής ομάδας τονίζοντας ότι βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με τη Euroleague όσο και με το ΝΒΑ για το NBA Europe.
LIVE: Μονακό – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μονακό – Ολυμπιακός για την 31η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 4.
LIVE: Λεχ Πόζναν – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεχ Πόζναν – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τη φάση των «16» του Conference League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT.
LIVE: Στουτγκάρδη – Πόρτο. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Στουτγκάρδη – Πόρτο για τη φάση των «16» του Europa League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 7.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας