Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραντζέλοβιτς : «Βασικός μας στόχος η πρόκριση»

Ραντζέλοβιτς : «Βασικός μας στόχος η πρόκριση»

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς δήλωσε πως περιμένει τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21/10, 22:00) τη Μαρσέιγ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μίλησε για αυτό το παιχνίδι.

Ο Σέρβος τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η νίκη απόψε (21/10) κόντρα στους Γάλλους αλλά και η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ήρθε η ώρα να παίξουμε και πάλι στον πιο δυνατό θεσμό και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.  Περιμένω το καλύτερο δυνατόν από το ματς με τη Μαρσέιγ, φυσικά.  Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε και αν είμαστε στο επίπεδό μας, μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, με τη θέληση του Θεού».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αναλύσαμε το παιχνίδι της Μαρσέιγ, είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζουν σε υψηλό επίπεδο και έχει πολύ καλούς παίκτες. Θα δούμε πως θα πάει, ελπίζω να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η Σίτι θα είναι λογικά πρώτη αλλά ναι, γιατί όχι; Αυτός είναι ο στόχος μας, αλλά θα δούμε πως θα πάει. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024