Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κόντε : «Γελάω όταν ακούω ότι η Ρεάλ δεν είναι φαβορί στο Champions League»

Κόντε : «Γελάω όταν ακούω ότι η Ρεάλ δεν είναι φαβορί στο Champions League»

Ο Αντόνιο Κόντε υποστήριξε με δηλώσεις του ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

Η Ίντερ ξεκινά απόψε (21/10, 22:00) τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Champions League καθώς υποδέχεται στο «Τζουζέπε Μεάτσα» την Γκλάντμπαχ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων.

Ο προπονητής των «νερατζούρι», Αντόνιο Κόντε, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τους Γερμανούς και αναφέρθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία είναι στον ίδιο όμιλο. Συγκεκριμένα τόνισε ότι οι «μερένχες» είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν ξέρω αν θεωρούμαστε φαβορί στον όμιλό μας. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σημαντικούς παίκτες και έχει κερδίσει το Champions League πολλές φορές. Με κάνει να γελάω όταν ακούω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι το φαβορί. Τέτοιες αξιολογήσεις πρέπει να είναι πάντα σοβαρές».

Για τη δική του ομάδα: «Αποκτήσαμε εμπειρία την προηγούμενη σεζόν που φτάσαμε στον τελικό του Europa League. Τώρα έχουμε και τον Αρτούρο Βιδάλ ο οποίος είναι έμπειρος. Είμαστε καλύτεροι από πέρυσι».

Για το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει διεθνή τίτλο: «Δεν είναι πρόβλημα που δεν έχω κερδίσει έναν διεθνή τίτλο στην καριέρα μου. Απολαμβάνω το ταξίδι και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι ευχαριστημένος με ό, τι έχω πετύχει».

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024