Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αμερικανικές εκλογές: Ανοίγει η ψαλίδα υπέρ του Μπάιντεν σε έξι πολιτείες

Αμερικανικές εκλογές: Ανοίγει η ψαλίδα υπέρ του Μπάιντεν σε έξι πολιτείες

Δεκατέσσερεις ημέρες πριν από τις αμερικανικές εκλογές οι δημοσκοπήσεις φαίνεται πως ευνοούν τον πολιτικό αντίπαλο του Τραμπ, Τζο Μπάιντεν σε 6 πολιτείες – κλειδιά. Ο Ντόναλντ Τραμπ αρκετά πιεσμένος από την πτώση της δημοτικότητας του διέκοψε απότομα συνέντευξη σε εκπομπή του CBS και απείλησε τη δημοσιογράφο.

Ο Τζο Μπάιντεν διατηρεί το προβάδισμά επί του Ντόναλντ Τραμπ στην Πολιτεία του Μίσιγκαν ενώ στη Βόρεια Καρολίνα δίνουν μάχη στήθος με στήθος, σύμφωνα με δημοσκόπηση για τις Αμερικανικές εκλογές 2020.

Στην Πενσιλβάνια ο Τραμπ έχει μειώσει τη διαφορά και συγκεντρώνει ποσοστό 45% έναντι 49% του Μπάιντεν. Στη Φλόριντα η διαφορά έχει μειωθεί στις 2 μονάδες (εντός του στατιστικού σφάλματος), με τον Μπάιντεν να προηγείται με 49% έναντι 47% του Τραμπ. Το 17% έχει ήδη ψηφίσει.

Γιατί καβγάδισε με τη δημοσιογράφο του CBS ο Τραμπ

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το CNN, ο Ντόναλντ Τραμπ διέκοψε εσπευσμένα μετά από 45 λεπτά τη συνέντευξή του με την Λέσλι Σταλ, υποστηρίζοντας σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ότι τους είχε δώσει αρκετό υλικό.

Στην πρώτη του ανάρτηση ο Ντόναλντ Τραμπ «κάρφωσε» τη δημοσιογράφο η οποία δεν φορούσε μάσκα ενώ μιλούσε με άλλα δύο άτομα, ενώ στην δεύτερη απείλησε να δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο της συνέντευξης πριν την προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή μετάδοσή του.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024