Συναγερμός έχει σημάνει στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς ο κοροναϊός «χτύπησε» τη Σχολή Ευελπίδων όπου εντοπίστηκαν 11 κρούσματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κρούσματα αυτά έχουν εντοπιστεί και βρίσκονται σε απομόνωση στα δωμάτιά τους.
Διευκρινίζεται ότι, σε αντίθεση με όσα είχαν ακουστεί αργά το βράδυ της Τρίτης, η Σχολή Ευελπίδων δεν έχει μπει σε καραντίνα.
Την ίδια στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών των ατόμων που βρέθηκαν θετικά, ενώ ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες του ΕΟΔΥ.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).