
Κοροναϊός : Rapid test στο Μετρό του Συντάγματος από τον ΕΟΔΥ
Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης κοροναϊού θα πραγματοποιήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μετρό Συντάγματος κλιμάκια του ΕΟΔΥ.
Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης κοροναϊού θα πραγματοποιήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μετρό Συντάγματος κλιμάκια του ΕΟΔΥ.
Χτες, πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Παναγιώτης Αρκουμανέας, με ανάρτησή του στο Facebook γνωστοποίησε την έναρξη τεστ κοροναϊού στο μετρό του Συντάγματος στο πλαίσιο ελέγχων, μετά από το βαρύ επιδημιολογικό φορτίο που εντοπίζεται σε γειτονίες της Αθηνάς.
Στο σταθμό μετρό του Συντάγματος θα βρεθεί στις 09:30 και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.
8 κρούσματα στο Θησείο
Υπενθυμίζεται πως χτες, κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν δωρεάν rapid τεστ και στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο. Μεταξύ των 340 ελέγχων που διενεργήθηκαν, εντοπίστηκαν 8 θετικά δείγματα (έξι Έλληνες, δύο αλλοδαποί) με διάμεση ηλικία τα 21 έτη.
- Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου για την εμπρηστική επίθεση στην Θεσσαλονίκη
- Φωτιά στον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης – Επιχειρούν εναέρια
- ΗΠΑ: Πώς η Αμερική καθρεφτίζει την άνοδο και την πτώση των «νεκρών» αυτοκρατοριών
- ΣΥΡΙΖΑ: Όταν η ΝΔ δεν καταδίκαζε μολόφοτ, σφαίρες και αφίσες «wanted» – Αθλιότητα η εργαλειοποίηση της τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη
- Media, Myth & Manhood: Ο Drake γίνεται μάθημα σε πανεπιστήμιο
- LIVE: Ρουμανία – Ελλάδα


