Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου : Τι απαντάει για τις πλαστικές επεμβάσεις;

Κατερίνα Καινούργιου : Τι απαντάει για τις πλαστικές επεμβάσεις;

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μίλησε στις κάμερες ,μεταξύ άλλων, για τον αν έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της.

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μίλησε στις κάμερες. Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τον αν έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της.

View this post on Instagram

❤️Giveaway Polaroid Φωτογραφική 📸❤️ Για να έχεις αποτυπωμένες τις πιο όμορφες στιγμές σου…📸 ❤️Αν θέλεις να είσαι ο τυχερός που θα κερδίσει την Fujifilm Instax Mini 90 σε αυτό το καφέ ρουστίκ και τα δέκα πρώτα φιλμάκια ή ένας από τους 5 νικητές για μια Δωροεπιταγή των 50€ από @kymata_jewels τότε ✨🌹: 1)Follow @kymata_jewels & @katken85 2)Like στην φωτογραφία 3)Mention 3 φίλους / φίλες ————————————— Katken‘sAdvice: Όσα περισσότερα σχόλια κανείς τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις ❤️Ακολούθησε όλα τα βήματα σωστά 🙏🏼Η κλήρωση θα γίνει μέσω έγκυρου app και ο #Διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 22.10 💓 Καλή επιτυχία σε όλους αγάπες μου 🙏🏼 dress: @lynne_world

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on

«Εννοείται πως έχω κάνει μπότοξ»

 «Αν πω ότι δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπό μου θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Εννοείται πως έχω πει ανοιχτά. Καμιά φορά το τρολάρω και το υπερτρολάρω. Δεν είμαι και κάθε βδομάδα να κάνω μπότοξ και υαλουρονικά. Το να πω πως δεν έχω κάνει τίποτα είναι αστείο. Εννοείται πως τα έχω πει. Εννοείται πως τα παραδέχομαι. Στο παρελθόν μπορεί να έχω κάνει και λάθος κινήσεις. Είμαι 35, χαίρομαι πολύ. Δε μου αρέσει να φαίνομαι 25, αλλά πολλές φορές στο βάψιμο και στη δουλειά μπορεί να φαίνεσαι και λίγο μεγαλύτερος» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε παρακάτω τι είπε

Sports in

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουάιτεντ 4-0: Συντριβή για την ομάδα του Τεν Χαγκ

Η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024