«Πλήγμα» για τον Τόμας Τούχελ και την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Μάρκο Βεράτι δεν θα προλάβει την αναμέτρηση με την Μάτνσεστερ Γιουνάιτεντ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Ο Ιταλός μέσος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον μηρό, ο οποίος δεν θα του επιτρέψει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση.
Εκτός θα μείνουν οι ήδη τραυματίες Ικάρντι, Μπέρνατ, Κέρερ και Παρέδες, ενώ κανονικά στην αποστολή θα βρίσκεται ο Άνχελ Ντι Μαρία που ήταν αμφίβολος για τον αγώνα.
Τέλος, ο Γερμανός τεχνικός ευελπιστεί να έχει μαζί του τους Μαρκίνιος και Ντράξλερ, με τη συμμετοχή τους να κρίνεται την τελευταία στιγμή.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών