
Με κόσμο το Ολυμπιακός – Μαρσέιγ αν…
Σε περίπτωση που οι λοιμωξιολόγοι δώσουν τη συγκατάθεσή τους, τότε τα ματς Ολυμπιακός – Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ – Ομόνοια θα είναι τα πρώτα που θα φιλοξενήσουν και πάλι κόσμο, λειτουργώντας πιλοτικά για τα επόμενα
Έτοιμη να επαναφέρει τον κόσμο στα γήπεδα, σε πιλοτική μορφή για αρχή, είναι η κυβέρνηση, περιμένοντας βεβαίως τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για να δώσουν το τελικό ΟΚ.
Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους λοιμωξιολόγους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, υπάρχει σκέψη στην κυβέρνηση (και συζήτηση με τους υπευθύνους γι’ αυτό) να επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ σε Καραϊσκάκη και Τούμπα στα ματς με Μαρσέιγ και Ομόνοια αντίστοιχα.
Με ανώτατο όριο τις 3.500 θεατές ανά γήπεδο και με σκοπό να είναι… σκόρπιοι σε όλες τις θύρες του γηπέδου, φορώντας φυσικά μάσκες, τηρώντας αποστάσεις και αποφεύγοντας το συνωστισμό.
Αν τελικά πραγματοποιηθεί αυτό στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια που έρχονται, τότε η συμπεριφορά των φιλάθλων αναμένεται να κρίνει και το πώς θα προχωρήσουμε στη Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να επιτραπεί η είσοδος στο 10% των φιλάθλων (και με ανώτατο όριο τις 3.500 θεατές) από την 7η αγωνιστική.
Φυσικά, για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να δοθεί το οριστικό ΟΚ από τους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν τελικά.
Και μέχρι τώρα δεν έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους, αλλά ίσως και μέσα στη μέρα να προκύψουν εξελίξεις.
- Συνελήφθη 51χρονος για την φωτιά στην Ακράτα – Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο
- Επίδομα ανεργίας: Ποιοι θα λαμβάνουν έως 1.375 ευρώ τον μήνα
- Ο Γιαννούλης… σέρβιρε τη νίκη της Άουγκσμπουργκ – Με ήττα ξεκίνησε η Μαρί-Λουίζ Ετά στην Ουνιόν
- LIVE: Τότεναμ – Μπράιτον
- Ατρόμητος – ΑΕΛ 3-2: Πήραν τη ματσάρα οι Περιστεριώτες, έμπλεξαν οι «βυσσινί»
- Έρχονται μαζικές απολύσεις στη Meta – Ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης

