Καμία τιμωρία δεν θα επιβληθεί στον Τζόρνταν Πίκφορντ για το μαρκάρισμα στον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ που θα αφήσει τον Ολλανδό στα «πιτς» για τους επόμενους επτά μήνες.
Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και τη Λίβερπουλ.
Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον επτά μήνες!
Ο άνθρωπος που θεωρείται υπαίτιος για τον τραυματισμό του Ολλανδού, είναι ο τερματοφύλακας της Έβερτον, Τζόρνταν Πίκφορντ.
Ο Άγγλος τρερματοφύλακας έκανε μια άτσαλη έξοδο με τα πόδια, έχοντας ως αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του 29χρονου κεντρικού αμυντικού.
Ωστόσο όπως ανακοίνωσε η αγγλική ομοσπονδία, ο διεθνής τερματοφύλακας των «τριών λιονταριών» δεν θα τιμωρηθεί, καθώς οι υπεύθυνοι της διαιτησίας θεώρησαν πως το μαρκάρισμα δεν άξιζε κόκκινη κάρτα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ στο δεύτερο έπαιξε με παίκτη παραπάνω και μείωσε σε 3-2, όμως οι Περιστεριώτες άντεξαν και πήραν τη ματσάρα με την οποία ουσιαστικά σφραγίζουν την παραμονή τους στη Super League.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.