Βαρομετρικό χαμηλό στην Αν. Μεσόγειο φέρνει πτώση της θερμοκρασίας και βροχές (χάρτες)
Ένα βαρομετρικό χαμηλό που θα σχηματιστεί σήμερα στην Ανατολική Μεσόγειο, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επεκταθεί μέχρι την περιοχή των Δωδεκανήσων
Ένα βαρομετρικό χαμηλό που θα σχηματιστεί σήμερα στην Ανατολική Μεσόγειο, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επεκταθεί μέχρι την περιοχή των Δωδεκανήσων, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.
Αποτέλεσμα της παρουσίας αυτού του χαμηλού θα είναι η επικράτηση βορείου ρεύματος στο Αιγαίο, η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και οι βροχοπτώσεις που θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα κυρίως στη νότια χώρα.
Οι εντάσεις των βοριάδων στο Αιγαίο κατά το διήμερο Τρίτης και Τετάρτης θα φτάνουν τοπικά τα οκτώ μποφόρ. Από τις βραδινές ώρες της Τρίτης, προειδοποιεί το meteo, ο καιρός στο Νότιο Αιγαίο αναμένεται να παρουσιάσει σημαντική επιδείνωση με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα τα οποία στην Κρήτη αναμένεται να επιμείνουν έως τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, δίνοντας πολύ μεγάλα ύψη βροχόπτωσης.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας