
Κοροναϊός : Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των rapid test στο Θησείο
Κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν σήμερα, Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, δωρεάν rapid τεστ σε πολίτες, στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο
Κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν σήμερα, Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, δωρεάν rapid τεστ σε πολίτες, στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο.
Πραγματοποιήθηκαν 340 έλεγχοι, εκ των οποίων ανευρέθησαν 8 θετικά δείγματα, από τα οποία 6 αφορούν σε Έλληνες και δυο 2 σε αλλοδαπούς (5 άνδρες και 3 γυναίκες), με διάμεση ηλικία τα 21 έτη.
Ο ΕΟΔΥ στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης
Την ίδια στιγμή, δωρεάν προληπτικά τεστ για τον κοροναϊό πραγματοποιούν από σήμερα δύο κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ στον δήμο Νεάπολης – Συκεών στη Θεσσαλονίκη, μετά την αύξηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, το σύνολο των κρουσμάτων ανέρχονται σε 24 και αντιστοιχούν σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, αθλητές και προσωπικό των αθλητικών συλλόγων της περιοχής.
Η μία μονάδα του ΕΟΔΥ εγκαταστάθηκε στο Γ’ ΚΑΠΗ Συκεών (Μεσολογγίου 54 και Περγάμου 2) και η δεύτερη στο Α’ ΚΑΠΗ Νεάπολης (Κουντουριώτη 29) προκειμένου να εξυπηρετηθούν έως και την Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, οι πολίτες που επιθυμούν να υποβληθούν σε προληπτικό έλεγχο. Η διενέργεια των τεστ για τον κοροναϊό θα γίνεται με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας.
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι υπό όρους οι 10 από τους 17 κατηγορούμενους στη Θεσσαλονίκη
- Η Νορβηγία έχει πει δύο φορές «όχι» στην ΕΕ – Τώρα, που ο Τραμπ αναδιαμορφώνει τον κόσμο, το ξανασκέφτεται
- Ο Jay-Z κάνει diss σε Kanye West, Nicki Minaj και Drake
- Ιράν – ΗΠΑ: Η πληροφορία για τη διακοπή των διαπραγματεύσεων εκτοξεύει τις τιμές του πετρελαίου
- Πότε είναι το επόμενο τριήμερο μετά του Αγίου Πνεύματος
- Πανευτυχής και… πλουσιότερος ο Μάικλ Τζόρνταν, μετά το repeat της Παρί Σεν Ζερμέν


