Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίθανος διάλογος: «Γιατί οφσάιντ;» – Βοηθός: «Γιατί είσαι πιο μπροστά εσύ…»

Απίθανος διάλογος: «Γιατί οφσάιντ;» – Βοηθός: «Γιατί είσαι πιο μπροστά εσύ…»

Ο βοηθός Μαυρουδής ήταν σίγουρος ότι ο Φορτούνης ήταν οφσάιντ, παρότι ήταν σχεδόν δύο μέτρα πίσω από τον αμυντικό του Ατρόμητου.

Η πιο ενδιαφέρουσα φάση του αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου ήταν μία: Η απόφαση του πρώτου βοηθού της αναμέτρησης να υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον Κώστα Φορτούνη, στη φάση από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ των Ερυθρόλευκων, στο 51ο λεπτό.

Ο βοηθός Δημήτρης Μαυρουδή, της ΕΠΣ Ηρακλείου, σήκωσε τη σημαία του σε μία φάση που ήταν εμφανής και εύκολη ακόμη κι αν δεν βρισκόσουν στην ίδια ευθεία. Και όχι μόνο επέμεινε στην υπόδειξή του, αλλά ήταν και πεπεισμένος ότι είχε απόλυτο δίκιο.

Οπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο από τα Highlights του αγώνα, ο βοηθός είναι… απόλυτος. Ο Φορτούνης γυρίζει με απορία και αμφισβητεί την υπόδειξή του. Αλλά ο Μαυρουδής κάνει και διάλογο με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, και στο «γιατί» του Φορτούνη, απάντησε με βεβαιότητα: «Γιατί είσαι πιο μπροστά εσύ…»! Τόσο σίγουρος.

Το γεγονός ότι δευτερόλεπτα αργότερα το VAR διαπίστωσε -χωρίς να χρειαστεί καν να δει τη φάση δεύτερη φορά κάποιος- ότι το γκολ ήταν καθαρό και ο Φορτούνης σχεδόν δύο μέτρα πίσω από τον τελευταίο αμυντικό του Ατρόμητου, ο Μαυρούδης πήγε απλά στη σέντρα.

Το βίντεο είναι εντυπωσιακά διαφωτιστικό

Ο βοηθός από το Ηράκλειο, που ανέβηκε πέρυσι στη Super League, με απόφαση Βίτορ Μέλο Περέιρα, μάλλον θα πρέπει να ξεκουραστεί λίγες ημέρες. Αν και το παρελθόν έχει δείξει ότι όποιος κάνει λάθη εναντίον του Ολυμπιακού, το πιθανότερο είναι να πάρει ακόμη περισσότερα παιχνίδια.

Ενα μοτίβο που συνεχίζεται και επί των ημερών του Μαρκ Κλάτενμπεργκ…

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024