Καιρός : Υπό το μηδέν ο υδράργυρος – Δείτε σε ποια περιοχή
Μπορεί στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας οι θερμοκρασίες να παρατηρείται ηλιοφάνεια σήμερα, ωστόσο δεν έλειψαν και οι μονοψήφιες θερμοκρασίες, οι οποίες είναι εδώ για να μας υπενθυμίζουν ότι το Φθινόπωρο είναι εδώ
Μπορεί στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας οι θερμοκρασίες να παρατηρείται ηλιοφάνεια σήμερα, ωστόσο δεν έλειψαν και οι μονοψήφιες θερμοκρασίες, οι οποίες είναι εδώ για να μας υπενθυμίζουν ότι το Φθινόπωρο είναι εδώ!
Χαμηλές ελάχιστες θερμοκρασίες καταγράφηκαν το πρωί της Κυριακής από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
Μάλιστα στη Βλάστη Κοζάνης σημειώθηκε η πρώτη αρνητική ελάχιστη θερμοκρασία σε κατοικημένη περιοχή για το φετινό Φθινόπωρο, η οποία ήταν ίση με -0.3 βαθμούς.
Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 χαμηλότερες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν στους σταθμούς του δικτύου μας, εξαιρουμένων των σταθμών που βρίσκονται σε ορεινά καταφύγια και χιονοδρομικά κέντρα.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας