Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βασιλιάς» Ζλάταν

«Βασιλιάς» Ζλάταν

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Ιμπραϊμόβιτς, ο οποίος σημείωσε 2 γκολ, η Μίλαν επικράτησε της Ίντερ με 2-1 στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και έμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βάζει την υπογραφή του σε ντέρμπι. Σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς με δυο δικά του τέρματα οδήγησε την Μίλαν στην νίκη κόντρα στην Ίντερ. Οι Ροσονέρι επικράτησαν με 2-1 στο «Τζουζέπε Μεάτσα», έκαναν το 4Χ4 στο φετινό πρωτάθλημα και έμειναν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Mπολόνια, Κροτόνε, Σπέτσια και τώρα Ίντερ. Η Μίλαν έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα. Συνολικά είναι 16 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητη. Η τελευταία φορά που έχασε ήταν στις 3 Μαρτίου. Εκείνο το 1-2 από την Τζένοα. Από εκεί και μετά έχει 13 νίκες και 3 ισοπαλίες.  Ο ηγέτης των Ρόσονερι, Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ήταν απολαυστικός μετά την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό και με δυο γκολ, έβαλε την υπογραφή του στο derby della madoninna.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και μόλις στο 16΄ ήταν μπροστά με δυο τέρματα. Μέσα σε διάστημα τριών λεπτών ο Σουηδός επιθετικός είχε βάλει τις βάσεις για την επικράτηση της ομάδας του. Αρχικά το 1-0 έγινε στο 13′, με τον Ζλάταν να εκτελεί το πέναλτι που κέρδισε, να το χάνει, αλλά να παίρνει το ριμπάουντ και να ανοίγει το σκορ., ενω στο 16΄ μετά από εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Λεάο, ο Ιμπρα έκανε από κοντά το 2-0.

Ωστόσο, η αντίδραση της Ίντερ ήρθε άμεσα. Στο 29′ ο Ρομέλου Λουκάκου μείωσε σε 2-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι Νερατζούρι πίεσαν για την ισοφάριση, με τους Ροσονέρι να είναι απειλητικοί κυρίως στις αντεπιθέσεις. Ο Βέλγος επιθετικός ήταν ο κυρίως εκφραστής των επιθέσεων της Ίντερ. Στο 73΄ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στην Ίντερ για πέσιμο του Λουκάκου αλλά μετά από χρήση του VAR πήρε πίσω την απόφαση του. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο 27άχρονος στράικερ έχασε μεγάλη ευκαιρία από ιδανικό σημείο για να δώσει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στους Νερατζούρι.

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Κολάροφ, Χακίμι, Μπρόζοβιτς (67′ Έρικσεν), Βιδάλ (83′ Σάντσες), Πέρισιτς, Μπαρέλα, Μαρτίνες, Λουκάκου

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Κιάερ, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Μπενασέρ, Κεσιέ (87′ Τονάλι), Σελεμέκερς (62′ Καστιγιέχο), Τσαλχάνογλου, Λεάο (62′ Κρούνιτς), Ιμπραΐμοβιτς

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024