Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ρέιντζερς πήρε το Old firm

Η Ρέιντζερς πήρε το Old firm

Μεγάλη νίκη για την Ρέιντζερς στο ντέρμπι της Σκωτίας με την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ να επικρατεί 2-0 της Σέλτικ μέσα στο «Celtic Park» και να βρίσκεται πλέον στο +4 από τη μισητή αντίπαλο.

Η Ρέιντζερς είναι εδώ! Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ με σπουδαία εμφάνιση πήρε μεγάλο διπλό με 2-0 επί της Σέλτικ και βρέθηκε στο +4 από την αντίπαλό της, στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας βέβαια και ματς παραπάνω.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Γκόλντσον που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Αρχικά στο 9′ ο Ταβερνιέ εκτέλεσε ένα φάουλ και ο αμυντικός της Ρέιντζερς με κεφαλιά νίκησε τον Μπάρκα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και πιο απειλητικοί και στο 54′ έκαναν και το 2-0. Ο Άρφιλντ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Γκόλντσον με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Σέλτικ: Μπάρκας, Ντάφι, Μπράουν, Κλιμάλα (67’ Ρόγκιτς), Εντσάμ (67’ Γκρίφιθς), Ελιουνούσι (56’ Αγέτι), Φριμπόνγκ, Αγέρ, ΜακΓκρέγκορ, Γουέλς (84’ Τέιλορ), Λασάλτ (84’ Τέρνμπουλ)

Ρέιντζερς: ΜακΓκρέγκορ, Ελάντερ, Γκόλντσον, Μπάρισιτς, Καμαρά, Ντέιβις, Άρφιλντ (89’ Αριμπό), Ταβερνιέ, Μπάρκερ (62’ Τζακ), Κεντ, Μορέλος (86’ Ίτεν).

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024