Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Μεγάλη νίκη για την Ρέιντζερς στο ντέρμπι της Σκωτίας με την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ να επικρατεί 2-0 της Σέλτικ μέσα στο «Celtic Park» και να βρίσκεται πλέον στο +4 από τη μισητή αντίπαλο.
Η Ρέιντζερς είναι εδώ! Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ με σπουδαία εμφάνιση πήρε μεγάλο διπλό με 2-0 επί της Σέλτικ και βρέθηκε στο +4 από την αντίπαλό της, στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας βέβαια και ματς παραπάνω.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Γκόλντσον που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Αρχικά στο 9′ ο Ταβερνιέ εκτέλεσε ένα φάουλ και ο αμυντικός της Ρέιντζερς με κεφαλιά νίκησε τον Μπάρκα για το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και πιο απειλητικοί και στο 54′ έκαναν και το 2-0. Ο Άρφιλντ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Γκόλντσον με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!