Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε τη νίκη στο «Μπαλαΐδος» με 2-0 κόντρα στη Θέλτα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της La Liga.
Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έκανε ιδανικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση καθώς στο 6ο λεπτό ο Σάντσεθ γύρισε από τα αριστερά και ο Λουίς Σουάρες πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι για να ανοίξει το σκορ.
Στη συνέχεια η Θέλτα «ζωντάνεψε» και έχασε δύο ευκαιρίες με τον Άσπας στο 14′ και τον Μίνα δέκα λεπτά αργότερα.
Στο 26′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Καρέιρα ενώ έξι λεπτά αργότερα οι Μαδριλένοι απάντησαν καθώς είχαν δοκάρι με τον Λεμάρ. Το ημίχρονο έκλεισε με τους «ροχιμπλάνκος» να προηγούνται με 1-0.
Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σε πιο χαμηλό ρυθμό και είχε πιο λίγες ευκαιρίες. Στο 55′ το σουτ του Λεμάρ πέρασε λίγο έξω από την εστία ενώ στο 75′ ο Όμπλακ σταμάτησε το σουτ του Φοντάν.
Στο 95′ το μακρινό σουτ του Φέλιξ κατέληξε στο δοκάρι του Βιγιάρ και στην επαναφορά ο Καράσκο με κεφαλιά έκανε το 2-0 για την Ατλέτικο που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.