
«Ξεμούδιασμα» για την ΑΕΚ
Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα με 92-70 τον Κολοσσό Ρόδου σε φιλικό ματς που έγινε στο ΟΑΚΑ.
Ευκαιρία για δοκιμές και «ξεμούδιασμα» είχε η ΑΕΚ κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου το μεσημέρι του Σαββάτου. Η Ένωση επικράτησε εύκολα με 92-70 της ομάδας της Ρόδου σε φιλική αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ έχοντας πολύ καλό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.
Για την ΑΕΚ δεν αγωνίστηκαν οι Κιθ Λάνγκφορντ και Δημήτρης Μαυροειδής ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Λίνος Χρυσικόπουλος με 19 πόντους και 5 τρίποντα, ο Ματσιούλις είχε 15 πόντους και ο Μορέιρα ακολούθησε με 11.
ΑΕΚ: Μωραϊτης 3 (1), Ζήσης 7, Ρογκαβόπουλος 7 (1), Γκίκας 6 (2), Χρυσικόπουλος 19 (5), Κατσίβελης 4, Μορέιρα 11, Ματσιούλις 15 (2), Γιάνκοβιτς 6 (1), Γόντικας 3, Σλότερ 6, Λοτζέσκι 5.
Τα δεκάλεπτα: 32-15, 57-30, 80-50, 92-70
- Ακαδημία Πλάτωνος: Γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από το φλεγόμενο διαμέρισμα
- Ιράν: Ο Σι Τζινπίνγκ είναι «πολύ χαρούμενος» με το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ, δηλώνει ο Τραμπ
- Ακαδημία Πλάτωνος: Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε διαμέρισμα 3ου ορόφου – Εκκενώνεται η πολυκατοικία
- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
