Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Πρωτοψάλτη και οι καλεσμένοι της ξεσήκωσαν το κοινό του MEGA

Η Πρωτοψάλτη και οι καλεσμένοι της ξεσήκωσαν το κοινό του MEGA

Η σπουδαία ερμηνεύτρια «οργάνωσε» μια συναυλία στην οποία εκτός από εκείνη και τους εξαιρετικούς μουσικούς της εμφανίστηκαν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αγαπημένοι φίλοι της

Μια υπέροχη μουσική βραδιά έζησαν οι τηλεθεατές του μεγάλου καναλιού το βράδυ της Παρασκευής παρέα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια «οργάνωσε» μια συναυλία στην οποία εκτός από εκείνη και τους εξαιρετικούς μουσικούς της εμφανίστηκαν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αγαπημένοι φίλοι της.

Με τραγούδια-σταθμούς από την τεράστια προσωπική της δισκογραφία και καλύπτοντας όλο το φάσμα των συνεργασιών της η ερμηνεύτρια ξεσήκωσε το κοινό που αγκάλιασε και αυτή την Παρασκευή την εκπομπή «Στο σπίτι με το MEGA».

«Είμαι βαθιά συγκινημένη που βρίσκομαι σε αυτό το υπέροχο θέατρο, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, που πραγματικά είναι ένα στολίδι στην πόλη. Οι αναμνήσεις και οι σκέψεις που έρχονται από το 1996 που έκανα εδώ την παράσταση “Σαν ηφαίστειο που ξυπνά», με κατακλύζουν και κατεβαίνουν με φοβερές ταχύτητες σε αυτό τον υπέροχο χώρο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο MEGA για την όμορφη φιλοξενία. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε τρεις φίλους μου, υπέροχους καλλιτέχνες, που είναι εδώ μαζί μου, τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Μάριο Φραγκούλη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά μου λείπετε. Ελπίζω, όμως, ότι μέσα από τη μουσική η ψυχή μας και η καρδιά μας θα σας συναντήσουν», είπε η αγαπημένη ερμηνεύτρια στην έναρξη της βραδιάς.

«Δε χωρίζουν όμως έτσι οι ζωές…»

«Ευαίσθητη, πληθωρική με αγγελική φωνή. Πολύπλευρη και δοτική. Έχει γράψει τη μουσική σε τέσσερα τραγούδια μου και για αυτό θα την ευγνωμονώ για πάντα. Έχει γράψει τη «Σκανδάλη», το «Δικαίωμα», το «Προλαβαίνω», το «Και είμαστε ακόμα ζωντανοί». Το κυριότερο έχει γράψει η φωνή της, η ψυχή της μέσα στη δική μου καρδιά».

Με αυτά τα λόγια η Άλκηστις Πρωτοψάλτη υποδέχτηκε στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά την πρώτη της καλεσμένη, τη Δήμητρα Γαλάνη.

Αμέσως μετά, οι δυο τους μάγεψαν το τηλεοπτικό κοινό τραγουδώντας ντουέτο το «Τράβα σκανδάλη» σε μουσική της Δήμητρας Γαλάνη και στίχους της Μυρτούς Κοντοβά, αλλά και ένα ακόμη τραγούδι, το «Αν μου τηλεφωνούσες» μαζί με το «Δώδεκα», με τις ξεχωριστές φωνές τους. Το τελευταίο medley προέκυψε από τις εμφανίσεις των δύο καλλιτεχνών στο VOX.

Δύο μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού που με τη φωνή τους έχουν ταξιδέψει χιλιάδες Έλληνες εδώ και δεκαετίες χάρισαν στο MEGA σπουδαίες μουσικές στιγμές. Η Πρωτοψάλτη και η Γαλάνη μοιράστηκαν με το κοινό τις ιστορίες πίσω από τις μεγάλες τους επιτυχίες και τον τρόπο που η μια «έκλεβε» τραγούδια από την άλλη.

«Έλα κοντά μην κάνεις πίσω»

«Υπέροχος άνθρωπος, υπέροχος μουσικός και συνθέτης, με ιδιαίτερη συγκινητική χροιά στη φωνή. Μοναδικός στο είδος του, πολύ ροκ, αλλά και πολύ συναισθηματικός». Με αυτά τα λόγια υποδέχτηκε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, τον Νίκο Πορτοκάλογλου στη συναυλία της Παρασκευής στο MEGA.

«Θα πω ότι παρακολουθούμε ο ένας τον άλλο τόσα χρόνια, δεκαετίες, δεν έτυχε να συνεργαστούμε ποτέ, μέχρι που με κάλεσες να κάνουμε εκείνη τη συναυλία το καλοκαίρι, στο Sani Festival, μία από τις μαγικές στιγμές που μου έχουν μείνει είναι ένα τραγούδι που εκείνο το βράδυ μου το “έκλεψες” και το έκανες δικό σου», είπε από την πλευρά του ο Νίκος Πορτοκάλογλου ανεβαίνοντας στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, καλώντας την να το τραγουδήσει.

«Δεν μας συγχωρώ», σε μουσική και στίχους του Νίκου Πορτοκάλογλου, με τη μοναδική φωνή της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, αλλά και το «Θάλασσά μου σκοτεινή» σε μουσική και στίχους του Νίκου Πορτοκάλογλου, με τις φωνές και των δύο, σε μια συγκλονιστική στιγμή της μουσικής βραδιάς.

«Canto, per chi non ha fortuna»

«Μοναδική φωνή, σαγηνευτικός επί σκηνής, πολυτάλαντος και πολύ καλός φίλος».
Με αυτά τα λόγια υποδέχτηκε στη μουσική σκηνή του MEGA η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έναν σπουδαίο Έλληνα καλλιτέχνη, τον Μάριο Φραγκούλη.

Ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης εξέφρασε τον θαυμασμό και την αγάπη του στην ερμηνεύτρια και μαζί τραγούδησαν αξέχαστα τραγούδια.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024