Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
MEGA: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Κάτω Παρτάλι»

MEGA: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Κάτω Παρτάλι»

Η διαδρομή MEGA - «Κάτω Παρτάλι» ξεκινά τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:00.

Ποιος θα έλεγε όχι σε ένα ταξίδι στο πιο αγαπημένο χωριό της ελληνικής τηλεόρασης; Εκεί όπου όλα μπορούν να συμβούν. Kαι επιπλέον τίποτα και κανείς δεν είναι όπως φαίνονται.

Η διαδρομή MEGA – «Κάτω Παρτάλι» ξεκινά τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:00. Εκεί θα τα δούμε όλα αλλιώς. Τους καλοσυνάτους (φαινομενικά) χωρικούς, τους Αθηναίους επισκέπτες, τα ζευγάρια, τους κρυφούς έρωτες, τις απρόσμενες γνωριμίες.

Ο Κωνσταντίνος, ένα πετυχημένο στέλεχος διαφημιστικής εταιρείας, χάνει τη δουλειά του λόγω κρίσης, με αποτέλεσμα η μέχρι τότε ζωή του, που ήταν γεμάτη πάρτυ και διασκέδαση, να πρέπει να αλλάξει ριζικά. Η σύντροφός του Μυρτώ του προτείνει να πάνε στο χωριό της, το Κάτω Παρτάλι, με την πιθανότητα να μετακομίσουν εκεί και να ασχοληθούν με τον αγροτουρισμό. Ο Κωνσταντίνος δεν φαίνεται και πολύ πρόθυμος αλλά τελικά πείθεται να επισκεφτεί το χωριό παίρνοντας μαζί του και την αδελφή του Βίβιαν.

Η Βίβιαν, όπως και ο αδελφός της, είναι συνηθισμένη στην πολυτέλεια αλλά δέχεται να ακολουθήσει τον Κωνσταντίνο και την Μυρτώ στο Κάτω Παρτάλι για να αλλάξει παραστάσεις, μιας και μόλις έχει πιάσει στα πράσα τον σύζυγό της Στέφανο να την απατά. Ο Στέφανος, εκτός από άπιστος, είναι και ένας απατεώνας ο οποίος χρωστάει χρήματα παντού και συλλαμβάνεται για τα χρέη του προς στο δημόσιο.

Οι τρεις φτάνουν στο Κάτω Παρτάλι όπου τους περιμένει η οικογένεια της Μυρτούς. Ο πατέρας της Διαμαντής, ένας σκληροτράχηλος και περήφανος άνθρωπος του χωριού που θέλει να παντρέψει τη μονάκριβη κόρη του με τον Βλάση, ένα παλληκάρι του χωριού, και δεν βλέπει τον ερχομό των «Αθηναίων» με καλό μάτι. Η μητέρα της Μυρτώς, η Μοσχούλα, φαίνεται να υποδέχεται πιο φιλικά τους «νεοφερμένους» και ενώ δείχνει γλυκιά και αθώα, στην πραγματικότητα δεν της ξεφεύγει τίποτα.

Η ζωή του Κωνσταντίνου και της Βίβιαν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη, μαζί και του κολλητού της Βίβιαν, Μανώλη, ο οποίος φτάνει λίγες μέρες μετά για να την ενημερώσει ότι την ψάχνει η Αστυνομία. Το ήσυχο χωριό δεν είναι αυτό που φαίνεται και οι περίεργοι κάτοικοί του κρύβουν πολλά μυστικά τα οποία θα φέρουν πολλές ανατροπές και εκπλήξεις.

Πρωταγωνιστούν : Τάσος Χαλκιάς, Βίκυ Σταυροπούλου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Νάντια Κοντογεώργη, Μίνως Θεοχάρης, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Βασιλική Τρουφάκου, Σταύρος Σβήγκος, Γιώργος Βουλτζάτης, Αγορίτσα Οικονόμου, Γιάννα Ζιάννη, Ολγα Δαμάνη, Μένη Κωνσταντινίδου, Σταύρος Καραγιάννης, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελευθερία Μπενοβία.

Σενάριο: Λευτέρης Παπαπέτρου

Σκηνοθεσία: Αμαλία Γιαννίκου

Όλα θα τα ζήσουμε στο «Κάτω Παρτάλι».

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:00 στο MEGA

#katopartali

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024