Ο γνωστός ράπερ FY μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή του, την καριέρα του και το πώς η αναγνωρισιμότητα άλλαξε την καθημερινότητά του.

Ο χωρισμός των γονιών του

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν εννέα ετών. Εμένα ο χωρισμός τους δε με απασχολούσε καν… Ο πατέρας μου, μου έλεγε ότι ήμουν κοσμόπουλος, δηλαδή ότι ήμουν στον κόσμο μου. Ένιωσα πως με πληγώνει το γεγονός ότι χώρισαν όταν άλλαξα σχολείο και είχα άλλη αντιμετώπιση. Ήμουν στο περιθώριο επειδή τύχαινε στην περιοχή οι γονείς μου να είναι οι μοναδικοί που έχουν χωρίσει. Πήρα και παίρνω τη μέγιστη αγάπη από τους γονείς μου. Προτιμώ που χώρισαν και ήταν καλύτερα από το να παίρνω μία ψευδή αγάπη. Το θέμα είναι να μην το ταυτίσουν με αυτό το ψεύτικο θέμα», δήλωσε ο διάσημος ράπερ FY.

Οι ουσίες και η νέα καθημερινότητα του

«Βρέθηκα κοντά στις ουσίες και ίσως πιο νωρίς απ’ όσο θα βρισκόταν κάποιος άλλος. Αλλά δεν με επηρέασε κάποια κατάσταση. Είχα άμυνες. Έβλεπα ότι στις κακές καταστάσεις δεν είχα δύναμη να σηκωθώ και να πατήσω στα πόδια μου. Αφού κατάλαβα ότι κάποια πράγματα δεν με βοηθάνε είπα να τα κόψω, πρόσθεσε.

«Δεν με αποσπάει από τον στόχο μου. Πάντα ήξερα ποιος είμαι ακόμα κι όταν δεν με εκτιμούσαν. Αλλά ακόμη κι όταν με υπερεκτιμούσαν, πάλι γνώριζα ποιος είμαι. Δεν με επηρεάζει τόσο πολύ παρά μόνο στην καθημερινότητά μου και στη βόλτα μου. Πάντα ήθελα να γίνω διάσημος, πλούσιος, τραγουδιστής ή ηθοποιός».

Σχετικά με τις διάφορες κόντρες καλλιτεχνών της τραπ σκηνής, ο ίδιος απάντησε:

«Δεν είχα ποτέ δημοσίως κάποια κόντρα με άλλον τράπερ. Δεν πιστεύω ότι αξίζει. Ίσως είναι καλή εμπορική κίνηση, αλλά εγώ το αποφεύγω».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr