Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Χαντάκωσε» την Αγγλία ο Μαγκουάιρ, μοιρασιά στο Μπέργκαμο, χέρι-χέρι Γαλλία και Πορτογαλία

«Χαντάκωσε» την Αγγλία ο Μαγκουάιρ, μοιρασιά στο Μπέργκαμο, χέρι-χέρι Γαλλία και Πορτογαλία

Η Δανία εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Μαγκουάιρ και πήρε μεγάλο διπλό με 1-0 επί της Αγγλίας. Στο 1-1 έμειναν Ιταλία και Ολλανδία που είδαν την Πολωνία να τις προσπερνά ενώ με νίκες συνέχισαν Γαλλία και Πορτογαλία που παραμένουν στην κορυφή του ομίλου τους.

Μεγάλη νίκη με 1-0 κόντρα στην Αγγλία πήρε η Δανία και την έπιασε στη βαθμολογία. Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Μαγκουάιρ που αποβλήθηκε και… άνοιξε το δρόμο για το διπλό.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 31′ για δυνατό μαρκάρισμα στο κέντρο και τέσσερα λεπτά μετά ο Γουόκερ έκανε πέναλτι με τον Έρικσεν να ευστοχεί στην εκτέλεση και να κάνει το 1-0 στο 35′.

Στο δεύτερο μέρος η Αγγλία αν και με παίκτη λιγότερο προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο Σμάιχελ είπε «όχι» σε δύο πολύ καλές στιγμές με τον Γουόκερ και τον Τζέιμς.

Πλέον το Βέλγιο είναι στην πρώτη θέση του δεύτερου γκρουπ στην Α’ κατηγορία με 9 βαθμούς, Δανία και Αγγλία ακολουθούν με 7 και η Ισλανδία έχει 0.

Αγγλία: Πίκφορντ, Τζέιμς, Μαγκουάιρ, Κόαντι, Γουόκερ, Μέιτλαντ Νάιλς (37’ Μινγκς), Φίλιπς, Ράις (76’ Χέντερσον), Μάουντ (73’ Κάλβερτ Λιούιν), Κέιν, Ράσφορντ (73’ Σάντσο).

Δανία: Σμάιχελ, Σκοβ (46’ Μέλε), Κρίστενσεν (46’ Γιόργκενσεν), Κίερ, Βας, Χέιμπιεργκ (88’ Γένσεν), Έρικσεν, Ντιλέινι, Πόουλσεν, Μπρέθγουεϊτ (74’ Βέστεργκαρντ), Ντόλμπεργκ (37’ Σίστο)

Ιταλία και Ολλανδία έμειναν στο 1-1 στο Μπέργκαμο και έχασαν έδαφος στη βαθμολογία του ομίλου τους.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 16′ όταν ύστερα από όμορφο συνδυασμό ο Πελεγκρίνι βρέθηκε απέναντι από τον Σίλεσεν και τον νίκησε για το 1-0.

Η χαρά των Ιταλών κράτησε μόλις εννιά λεπτά καθώς ο Φαν Ντε Μπεκ έκανε το 1-1 με δυνατό σουτ. Οι δύο ομάδες σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Έτσι η Πολωνία τις προσπέρασε και είναι πλέον πρώτη στον όμιλο με 7 βαθμούς, έναντι 6 των Ιταλών, 5 των Ολλανδών και 2 των Βόσνιων.

Ιταλία: Ντοναρούμα, Ντ’αμπρόζιο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σπινατσόλα, Βεράτι (55′ Λοκατέλι), Ζορζίνιο, Μπαρέλα, Κιέζα (55′ Κεν), Πελεγκρίνι (72′ Φλορέντσι), Ιμόμπιλε

Ολλανδία: Σίλεσεν, Χετεμπόερ, Ντε Φράι, Φαν Ντάικ, Ακέ, Φαν Ντε Μπέεκ, Φρένκι Ντε Γιόνγκ, Μπλιντ (77′ Βέλτμαν), Βαϊνάλντουμ, Ντεπάι (90+2′ Μπάμπελ), Λουκ Ντε Γιόνγκ

Εύκολο βράδυ είχε η Πορτογαλία που νίκησε με 3-0 τη Σουηδία στη Λισαβόνα χάρη σε γκολ των Μπερνάρντο Σίλβα και Ζότα (Χ2) σε ένα ματς που έκανε ντεμπούτο ο Ποντένσε για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος.

Πορτογαλία: Πατρίσιο, Κανσέλο, Γκερέιρο, Πέπε, Ντίας, Καρβάλιο, Φερνάντες (88’ Ρενάτο Σάντσε), Ντανίλο, Ζότα (88’ Ράφα Σίβα), Μπερνάρντο Σίλβα (75’ Αντρέ Σίλβα), Ζοάο Φέλιξ (75’ Ποντένσε)

Σουηδία: Όλσεν, Γιάνσον, Λούστιγκ (54’ Γιόχανσον), Λίντελεφ, Μπένγκτσον, Έκνταλ, Κλάεσον, Όλσον, Κουλουσέβσκι (88’ Λάρσον), Μπεργκ (88’ Μ.’Ολσον), Κουεσόν (62’ Ισάκ)

Στο άλλο ματς του ομίλου η Γαλλία νίκησε με 2-1 την Κροατία. Ο Γκριεζμάν έκανε το 1-0 στο 8′, ο Βλάσιτς ισοφάρισε στο 64′ αλλά ο Μπαπέ στο 69′ έδωσε τη μεγάλη νίκη στη Γαλλία.

Πορτογαλία και Γαλλία είναι στην κορυφή του ομίλου με 10 βαθμούς, η Κροατία έχει 3 και 0 οι Σουηδοί.

Κροατία: Λιβάκοβιτς, Βίντα, Λόβρεν, Ουρέμοβιτς, Μπάρισιτς, Μπαντέλι (46’ Κόβασιτς), Μόντριτς, Βλάσιτς (78’ Μπράνταριτς), Πάσαλιτς (46’ Μπρέκαλο), Πέρισιτς (78’ Κράμαριτς), Πέτκοβιτς (61’Μπούντιμιρ)

Γαλλία: Γιορίς, Βαράν, Λενγκλέ, Μεντί, Ντιν (83’ Ερναντές), Ενζονζί, Ραμπιό (74’ Πογκμπά), Τολισό (63’ Καμαβινγκά), Γκριεζμάν (83’ Ζιρού), Εμπαπέ, Μαρσιάλ (63’ Κομάν)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης κατηγορίας:

Αγγλία – Δανία 0-1

Ισλανδία – Βέλγιο 1-2

Ιταλία – Ολλανδία 1-1

Κροατία – Γαλλία 1-2

Πολωνία – Βοσνία 3-0

Πορτογαλία – Σουηδία 3-0

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024