
Τζόλης : Δεν κατάφερε να μπει στην 20αδα για την ανάδειξη του Golden Boy
Ανακοινώθηκαν οι 20 φιναλίστ για το βραβείο του «Golden Boy», μέσα στους οποίους δεν υπάρχει το όνομα του Χρήστου Τζόλη
Ο Χρήστος Τζόλης έχει εντυπωσιάσει με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να προστεθεί στη λίστα με τους 100 ποδοσφαιριστές του βραβείου «Golden Boy». Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ κατάφερε να φτάσει μέχρι τους 40 υποψήφιους, γράφοντας το όνομά του δίπλα σε κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης.
Μερικά από αυτά είναι των Ντέγιαν Κουλουσέφσκι της Γιουβέντους, Τζέιντον Σάντσο της Ντόρτμουντ, Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν, Έρλινγκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ και Ανσού Φατί της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, μετά την τελευταία ανακοίνωση της ιταλικής εφημερίδας «Tuttosport», ο νεαρός επιθετικός δεν βρίσκεται στην τελική 20άδα.
Συγκεκριμένα, η λίστα με τους 20 φιναλίστ, δεν περιέχει το όνομα του Έλληνα άσου. Μάλιστα, ο ανταγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος, αφού οι υποψήφιοι που έχουν απομείνει, είναι οι ποδοσφαιριστές της επόμενης μέρας του ποδοσφαίρου.
OFICIAL 📢. Ya se conoce la LISTA de 20 finalistas al Golden Boy 2020. #GoldenBoy pic.twitter.com/h3AdpsX84M
— Fútbol Total 𝕏⚽ (@FT_Total) October 15, 2020
- Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: «Απολύτως χαμηλός» ο κίνδυνος εξάπλωσης του χανταϊού για τον παγκόσμιο πληθυσμό
- Σε συναγερμό οι Αρχές στη Λευκάδα: Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών στο πλωτό drone
- Κηφισιά: Προφυλακιστέος ο 28χρονος διανομέας που κατηγορείται ότι πετούσε πέτρες σε περαστικούς
- Taste Atlas: Ποιο είναι το ελληνικό νησί που αποθεώνει
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο MEGA
- Ο μεθοδικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού στο βόλεϊ – Πώς σχηματίζεται η ομάδα της νέας σεζόν

