Πειραιάς: Νέα μείωση 5% στα δημοτικά τέλη – «Ανάσα» για κατοίκους και επιχειρήσεις
Στόχος του Δήμου Πειραιά είναι σε δύο χρόνια να υπάρξει περαιτέρω μείωση στα Δημοτικά τέλη που να αγγίζει αθροιστικά το 25%
Στη μεγαλύτερη μείωση των τελευταίων ετών σε όλες τις κατηγορίες των ανταποδοτικών τελών προχώρησε για το 2021 ο Δήμος Πειραιά, δείχνοντας για ακόμα μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο.
«Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι γιατί για 5η συνεχόμενη χρονιά μειώνουμε τα δημοτικά τέλη. Με μία μείωση 5% αυτή τη φορά τη μεγαλύτερη μέχρι τώρα αθροίζουμε δηλαδή σε 5 χρόνια 18% μειώσεις τελών» ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
Κάτοικοι και επιχειρηματίες χαιρετίζουν την πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά να μειωθούν τα δημοτικά τέλη για 5η συνεχόμενη χρονιά και τονίζουν πως η κίνηση θα δώσει σημαντική ανάσα στην αγορά.
Για πρώτη φορά μειώνονται κατά 50% τα τέλη και για τους τριτέκνους.
Στόχος του Δήμου Πειραιά είναι σε δύο χρόνια να υπάρξει περαιτέρω μείωση στα Δημοτικά τέλη που να αγγίζει αθροιστικά το 25%.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street
