Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Καλύβας, έφυγε από τη ζωή, όπως γνωστοποίησε ο Κυριάκος Κυριάκος στη συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ.
Ο διοικητικός παράγοντας του Δικεφάλου ανέφερε: «Θα θυμόμαστε για πάντα την προσφορά του στον σύλλογο. Ας είναι η μνήμη του αιώνια».
Ο Γιώργος Καλύβας πρόσφερε από διοικητικές θέσεις στον ΠΑΟΚ, ενώ διατέλεσε και πρόεδρος το 1996, πριν από τον Γιώργο Μπατατούδη.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέροντας: «Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του εκλεκτού μέλους της οικογένειας του ΠΑΟΚ, πρώην Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργου Καλύβα, συνήλθε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου και αποφάσισε: Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.
Να παραστεί εκπρόσωπός του στην εξόδιο ακολουθία. Αντί στεφάνου, να καταθέσει συμβολικό πόσο σε φιλανθρωπικό ίδρυμα».
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών