Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπαπέτρου : «Από τα φαβορί η Μπαρτσελόνα, πρέπει να παίξουμε σκληρά»

Παπαπέτρου : «Από τα φαβορί η Μπαρτσελόνα, πρέπει να παίξουμε σκληρά»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, αναφέρθηκε στο πλάνο που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός για να διεκδικήσει τη νίκη ενώ μίλησε και για τον Νικ Καλάθη που θα αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι» ως αντίπαλο.

Για το ματς με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου που έχρισε φαβορί για την Euroleague τους Καταλανούς ενώ αναφέρθηκε και στον Νικ Καλάθη που θα αντιμετωπίσει ως αντίπαλο το «τριφύλλι».

Αναλυτικά:

«Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Αποτελεί σίγουρα μια πρόκληση για εμάς να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο απέναντί τους.

Γνωρίζουμε πως για να καταφέρουμε να είμαστε κοντά στο σκορ και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τις πιθανότητές μας για νίκη θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και να παραμείνουμε στο πλάνο μας για 40 λεπτά».

Για τον Καλάθη ο διεθνής φόργουορντ είπε: «Με τον Νικ έχουμε εξαιρετική σχέση και μιλάμε συνέχεια. Θα είναι σίγουρα περίεργο που θα τον συναντήσουμε ως αντίπαλο, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ο Νικ έκανε την επιλογή του. Παραμένουμε φίλοι αλλά θα είμαστε αντίπαλοι στο παρκέ για 40 λεπτά».

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024