Η Ζενίτ έχασε στα χαρτιά με 20-0 από Μπασκόνια και Βαλένθια καθώς δεν μετέβη στην Ισπανία λόγω πολλών κρουσμάτων κοροναϊού στην ρωσική ομάδα. Το γεγονός αυτό δημιούργησε τη δυσαρέσκεια του Μπίλι Μπαρόν.
Ο Αμερικανός γκαρντ υπήρξε ένα από τα κρούσματα του ιού και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter εξέφρασε την αντίρρησή του προς την Euroleague αναφέροντας ότι χάνει την αξιοπιστία της με τέτοιες αποφάσεις.
Συγκεκριμένα ο Μπαρόν έγραψε: «Ξέρουμε τι κάνουμε όταν αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν θυσιάζοντας την υγεία μας και το να είμαστε χωριστά από τις οικογένειές μας (που δεν είναι μαζί μας) για να παίξουμε. Αλλά αυτό δεν είναι σωστό. Η Euroleague χάνει την αξιοπιστία της αυτή τη σεζόν με αυτή την απόφαση».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.