Αρμάνι : Ο Σέρχι έτοιμος να ξεπεράσει τον Διαμαντίδη στις ασίστ
Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι ο Σέρχι Ροντρίγκεθ στο σημερινό παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ολυμπιακό για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας (14/10, 19:30).
Αναμφίβολα αποτελεί έναν από τους καλύτερους άσους της τελευταίας δεκαετίας στην Ευρωλίγκα. Ο Σέρχι Ροντρίγκεθ είναι έτοιμος στο σημερινό παιχνίδι Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (14/10, 19:30) να γράψει ιστορία.
Συγκεκριμένα, αν ο άσος της ιταλικής ομάδας μοιράσει πέντε τελικές πάσες στους συμπαίκτες του στο Φαληρικό στάδιο τότε θα ξεπεράσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην κατάταξη των ασίστ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Ο άλλοτε αρχηγός του Παναθηναϊκού και νυν GM της ομάδας έχει δώσει συνολικά 1255, ενώ ο Σέρχι 1251.
Την δεύτερη θέση στη σχετική λίστα κατέχει ο Νικ Καλάθης με 1277, ενώ πρώτος εδώ και 2.5 χρόνια είναι ο Βασίλης Σπανούλης με 1522.
Μέσα στους πρώτους 30 βρίσκονται και παίκτες που έχουν περάσει στο παρελθόν επίσης από την Αρμάνι, όπως είναι ο Ντάνιελ Χάκετ (21ος) ή ο Μάικ Τζέιμς (25ος).
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Μοχάμεντ Τάρεκ (pic)
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Μπόνγκα (pic)
- Το σπάνιο επίτευγμα από Μέσι και Εμπαπέ με διαφορά δύο ημερών: Έχει συμβεί τέσσερις φορές σε 60 χρόνια (pic, vids)
- Ο Οκέκε παραμένει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
- Ο προπονητής της Ισπανίας πριν το ματς με το Βέλγιο… αποθέωσε τον Μέσι!
- Κλαίει η… γεωγραφία: Αμερικανίδα δημοσιογράφος «διχοτόμησε» Βοσνία και Ερζεγοβίνη – «Οι ΗΠΑ έπαιξαν με αυτές τις δύο μικρές χώρες» (vid)
- Ποιος είναι ο φορ που θέλει η Λιόν για τη θέση του Γιάρεμτσουκ (vid)
- Τραγωδία στη Γαλλία μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ: 17χρονη έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από φορτηγό (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442