
Αναβλήθηκε (και) το Βιλερμπάν-Ερυθρός Αστέρας
Ο κοροναϊός συνεχίζει να «χτυπάει» την Ευρωλίγκα, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε πως δεν θα διεξαχθεί το ματς με την Βιλερμπάν
Μετά το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ακόμα μια αναμέτρηση της Βιλερμπάν για την Ευρωλίγκα ακυρώνεται.
Οι Γάλλοι οι οποίοι έχουν «χτυπηθεί» από απανωτά κρούσματα κοροναϊού δεν θα αγωνιστούν ούτε απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη, 15/10, 21:45) , ο οποίος λογικά θα πάρει το ματς με σκορ 20-0.
Οι Σέρβοι οι οποίοι και ήταν έτοιμοι να ταξιδέψουν για το Βιλερμπάν ανακοίνωσαν την είδηση κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα του Τόνι Πάρκερ θα γίνει ο δεύτερος σύλλογος μετά την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης που δεν θα πατήσει παρκέ στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής διοργάνωσης.
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Αρωμα εκλογών…
- Μπαρτσελόνα – Θέλτα 1-0: Στο +9 από την άσπρη βούλα – Αγωνία για Γιαμάλ
- Κύπελλο Ιταλίας: Ο τρομερός Μότα απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την Λάτσιο στον τελικό
- Δ. Κουτσούμπας από τη Λέσβο: Αυτό που ζουν οι κτηνοτρόφοι είναι έγκλημα
- Ο Ίλον Μασκ αγνόησε τη γαλλική Δικαιοσύνη
- Απόλλων Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ: Επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Πάμπλο Γκαρσία (vid+pic)




