Νίκαια : Βρήκε καταφύγιο το σκυλάκι που μαχαιρώθηκε
Ο δράστης έχει συλληφθεί και κρατείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.
Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό κακοποίησης ζώου σημειώθηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Νίκαια.
Σύμφωνα με καταγγελία από αυτόπτες μάρτυρες, καθηγητής μαχαίρωνε στη μέση του δρόμου και με μανία έναν λευκό σκύλο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, το πρωί της Τρίτης στην Άνω Νεάπολη Νίκαιας ο φερόμενος ως δράστης μαχαίρωνε το άτυχο ζώο με τέτοιο μένος που τρύπησε τον πνεύμονα του σκύλου.
Ο σκύλος ήταν ημιλιπόθυμος γιατί είχε χάσει πάρα πολύ αίμα, ωστόσο, ο δράστης δεν σταματούσε.
Το σκυλί μεταφέρθηκε στον περιβαλλοντικό σύνδεσμο δήμου Αθήνας – Πειραιά, όπου χειρουργήθηκε και πλέον αναρρώνει.
Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο πρόεδρος του συνδέσμου, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, τόνισε ότι το σκυλί έφτασε σε κακή κατάσταση και έγιναν προσπάθειες να σωθεί η ζωή του.
«Το σκυλί ήταν ημιθανές. Το ανέλαβαν τέσσερις γιατροί μαζί με τους νοσηλευτές. Δεν είναι σίγουρο ότι θα επιβιώσει ακόμα αλλά τα σημάδια είναι θετικά».
Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει συλληφθεί και κρατείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.
Σε παρέμβασή τους οι Φωτεινή Πιπιλή, βουλευτής ΝΔ, και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ανέφεραν ότι πρόκειται για αποτρόπαια πράξη και ότι θα πρέπει να αυστηροποιηθεί το νομικό πλαίσιο.
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις