Με τη νέα χρονιά το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός θα πάει, όπως όλα δείχνουν, μετά τα Χριστούγεννα, καθώς νωρίτερα δεν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία
Η Super League ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή του παιχνιδιού ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για την 6η αγωνιστική, χωρίς να οριστεί ωστόσο το πότε θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Τούμπας.
Πιο συγκεκριμένα, η διοργανώτρια Αρχή όρισε τους αγώνες μέχρι τη 2η αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, δηλαδή στις 6 Ιανουαρίου, και το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός δεν ήταν ανάμεσα στα ματς που ορίστηκαν, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο.
Αυτήν τη στιγμή, μέχρι τα Χριστούγεννα δεν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ ο Ολυμπιακός χρωστά και το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, που είχε αναβληθεί λόγω του τελικού Κυπέλλου.
Έτσι, το ντέρμπι της Τούμπας θα γίνει μέσα στο Γενάρη, ανάλογα και με το πότε θα ορίσει η ΕΠΟ τα ματς του Κυπέλλου για τη φάση των «16».
- Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα ήταν συνειδητός
- Μαροζάν – Τσιτσιπάς 2-1: Νέος πρόωρος αποκλεισμός…
- Νέο επεισόδιο του Νεϊμάρ με την εξέδρα: «Είσαι χοντρός» (vid)
- Μετά τον αποκλεισμό, σοκ και με τον Εκιτικέ στη Λίβερπουλ: Εννιά μήνες εκτός δράσης με ρήξη αχιλλείου
- Ο Γουόκαπ απάντησε για το θέμα του διαβατηρίου: «Είναι ανόητο, είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας πολίτης»
- Ατάκα με νόημα του Μπαρτζώκα για τα play offs της Euroleague: «Καλύτερα οι άλλοι να αποφύγουν εμάς…»
- Επικό τρολάρισμα της Ατλέτικο στη Μπαρτσελόνα μέσω social media (vid)
- Ο Σλοτ στον κόσμο του: «Η Λίβερπουλ έχει λαμπρό μέλλον» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442