
Στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη η Ακαδημία του Ολυμπιακού
Υλική και ηθική συμπαράσταση στους πλημμυροπαθείς της Εύβοιας από την Ακαδημία του Ολυμπιακού.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν σταματά να βοηθά όσους έχουν ανάγκη.
Η Ακαδημία των ερυθρόλευκων προσέφερε υλική και ηθική ενίσχυση για τους πληγέντες από την πρόσφατη κακοκαιρία που «χτύπησε» την κεντρική Εύβοια, με την παρουσία της τη Δευτέρα 12/10 στα Ψαχνά.
Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό:
«Στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη η Ακαδημία του Ολυμπιακού.
Υλική και ηθική ενίσχυση για τους πληγέντες από την πρόσφατη κακοκαιρία που «χτύπησε» την κεντρική Εύβοια προσέφερε η Ακαδημία του Ολυμπιακού, με την παρουσία της τη Δευτέρα 12/10 στα Ψαχνά.
Παίκτες της Κ19 και της Κ17 αντιμετώπισαν σε φιλικό παιχνίδι τον Ηρακλή Ψαχνών στο δημοτικό στάδιο Ψαχνών, με την ηγεσία της Ακαδημίας να δίνει το «παρών».
Τα διοικητικά στελέχη του Ηρακλή, απένειμαν τιμητική πλακέτα στον ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και στους Αντώνη Νικοπολίδη, Δημήτρη Μαυρογενίδη.
Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού, κ. Κώστας Γαλάνης, ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων, κ. Γιώργος Ψαθάς, ο πρόεδρος ΕΠΣ Εύβοιας, κ. Γιάννης Ρέτσας και ο γενικός γραμματέας ΕΠΣ Ευβοίας, κ. Γιώργος Πίσχινας. Στο γήπεδο και πολλά παιδιά από τη Σχολή του Θρύλου στη Χαλκίδα! Για ακόμα μία φορά ο Ολυμπιακός στο πλευρό όσων των χρειάζονται».
Παρακάτω η σχετική ανάρτηση:
- Σαουδική Αραβία: Μετά τους πυραύλους, οι ελληνικοί Patriot κατέρριψαν και drone από την Υεμένη
- Πλησιάζει η ώρα της απόφασης του Σενγκέλια για το μέλλον του
- «Ο παππούς μου, ο Τσαρλς Μάνσον» – Η σκηνοθέτις που θέλει να ξορκίσει το DNA της μέσω ενός ντοκιμαντέρ
- Κιλκίς: Επεισοδιακή σύλληψη μετά από απόπειρα απάτης με πρόσχημα οφειλή στην ΑΑΔΕ
- Τραμπ για ΛεΜπρόν: «Ίσως είναι ρατσιστής – Μάικλ Τζόρνταν χωρίς δεύτερη σκέψη»
- Σύρος: Ολοκληρώθηκε η αναπαράσταση στον τόπο της δολοφονίας της 42χρονης – Συνεχίζονται οι έρευνες για το κίνητρο
