Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φιλοξενείται αύριο (14/10) από την Φενέρμπαχτσε, με την ομάδα της Ρωσίας να στοχεύει στην δεύτερη της νίκη στην διοργάνωση.
Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την αυριανή μάχη με την ομάδα του Κοκόσκοφ, τονίζοντας πως άπαντες στο στρατόπεδο της ΤΣΣΚΑ σέβονται την Φενέρ. Παράλληλα, υπογράμμισε πως παρά τα εμπόδια, οι παίκτες του προετοιμάζονται πολύ σοβαρά για το ματς.
«Σεβόμαστε πολύ τη Φενέρμπαχτσε. Έχει έναν νέο προπονητή και ένα νέο σύστημα και παραμένει αήττητη τη φετινή σεζόν, έχοντας κάνει δύο νίκες στην Euroleague και τρεις στο τουρκικό πρωτάθλημα.
Προετοιμαζόμαστε πολύ σοβαρά για το παιχνίδι, παρά τα εμπόδια. Θα πάμε στην Πόλη για να παλέψουμε».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.