
Δεν γίνεται το ματς του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν – Στα χαρτιά τη νίκη οι «πράσινοι»
Με ανακοίνωσή της η Euroleague γνωστοποίησε πως δεν θα γίνει τελικά το ματς Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός καθώς η γαλλική ομάδα δεν είχε οκτώ παίκτες για το παιχνίδι.
Ο κοροναϊός χτύπησε για τα καλά τη Βιλερμπάν η οποία δεν είχε οκτώ παίκτες για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και όπως ανακοίνωσε η Euroleague, το ματς μεταξύ των δύο ομάδων δεν θα πραγματοποιθεί.
Κάτι που σημαίνει πως η νίκη πηγαίνει στους «πράσινους» με 20-0 όπως προβλέπει το πρωτόκολλο της διοργάνωσης αν και τυπικά, την τελική απόφαση θα την πάρει ο Δικαστής της EuroLeague.
Η ανακοίνωση:
«Ο αγώνας της EuroLeague για την 3η αγωνιστική της Regular Season μεταξύ της Βιλερμπάν και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Αθηνών που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 13 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί.
Πολλοί παίκτες της Βιλερμπάν έχουν βρεθεί θετικοί στην COVID-19, με την ομάδα να μην έχει τουλάχιστον οκτώ παίκτες στη Λίστα Εξουσιοδότησης ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί να παίξει.
Έχει ανοίξει διαδικασία που θα αξιολογηθεί από τον Δικαστή της EuroLeague ο οποίος θα λάβει thn απόφαση εν ευθέτω χρόνω σύμφωνα με τους Ειδικούς Κανονισμούς της EuroLeague για τη σεζόν 2020-21 λόγω της COVID-19.»
- Ακαδημία Πλάτωνος: Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε διαμέρισμα 3ου ορόφου – Εκκενώνεται η πολυκατοικία
- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
