Αυτά είναι τα κελιά για το «διευθυντήριο» της Χρυσής Αυγής
Στις Γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού θα μεταφερθούν τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, όσοι δηλαδή κρίνει το δικαστήριο ότι οι ποινές είναι μη ανασταλτικού χαρακτήρα και άμεσα εκτελεστές.
Συγκεκριμένος χώρος διαμορφώνεται για την κράτηση των χρυσαυγιτών στις φυλακές Κορυδαλλού. Πρόκειται για έναν χώρο υψίστης ασφαλείας λίγα μέτρα μακριά από τους καταδικασθέντες τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη.
Στις Γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού θα μεταφερθούν τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, όσοι δηλαδή κρίνει το δικαστήριο ότι οι ποινές είναι μη ανασταλτικού χαρακτήρα και άμεσα εκτελεστές.
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιάννης Λαγός, ο Χρήστος Παππάς, ο Γιώργος Γερμενής, ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος θα τοποθετηθούν σε ατομικά κελιά.
Πρόκειται για μια απομονωμένη γωνιά των φυλακών, μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από τους εναπομείναντες καταδικασθέντες της «17 Νοεμβρίου.
Τα κελιά θα είναι ατομικά, θα προαυλίζονται διαφορετικές ώρες και δεν θα έχουν καμία σχέση με άλλους κρατούμενους.
Συνολικά, τα κελιά που υπάρχουν στη συγκεκριμένη πτέρυγα είναι περισσότερα από πέντε, διαθέτουν ειδικά κρεβάτια, τραπέζι και δύο καρέκλες το καθένα και έναν μικρό χώρο για προαυλισμό, για να μην μπορούν να έρθουν σε επαφή με κανέναν.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).