
Παρουσία της ΠτΔ η αποψινή τελετή αποκατάστασης της οικίας του Παύλου Μελά στην Κηφισιά
Η τελετή αποκατάστασης της οικίας του Παύλου Μελά στην Κηφισιά θα πραγματοποιηθεί απόψε, Τρίτη 13 Οκτωβρίου, στις 20:30
Η τελετή αποκατάστασης της οικίας του Παύλου Μελά στην Κηφισιά θα πραγματοποιηθεί απόψε, Τρίτη 13 Οκτωβρίου, στις 20:30.
Την τελετή θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, καθώς και υπουργοί, βουλευτές και εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Λόγω των υγειονομικών περιορισμών, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την προστασία από τον κοροναϊό, η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από την ιστοσελίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mod.mil.gr, από το διαδικτυακό πρόγραμμα της ΕΡΤ, καθώς και από την Web TV του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- Δημοσκόπηση: Συντριπτική δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση – Πορεία προς τα πίσω, συμπιεσμένα εισοδήματα και θεσμική απαξίωση
- Married at First Sight: Σεισμός στη Βρετανία – Καταγγελίες βιασμού, απειλές για επίθεση με οξύ στο ριάλιτι
- Σοκ στην Αγγλία: Αποβολή της Σαουθάμπτον από τα play-off της Championship λόγω του σκανδάλου «Spygate»
- Καιρός: Σκηνικό φθινοπώρου και ξαφνική νεροποντή στην Αθήνα – Βγήκαν ξανά ομπρέλες και αδιάβροχα
- ΜΙΔΑ: «Μπλόκο» σε επιδόματα και ακίνητα – Τι αλλάζει
- LIVE: Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι



