Καιρός : Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική από τα ξημερώματα – Πόσο θα διαρκέσει
Από τις 5 τα ξημερώματα η βροχή άρχισε να πέφτει δυνατά σε ορισμένες περιοχές, που συνοδεύονται από πολλούς κεραυνούς.
Από τα ξημερώματα η κακοκαιρία έκανε την εμφάνισή της και στην Αττική.
Από τις 5 τα ξημερώματα η βροχή άρχισε να πέφτει δυνατά σε ορισμένες περιοχές, που συνοδεύονται από πολλούς κεραυνούς.
Η κακοκαιρία, που έχει πλήξει από χθες πολλές περιοχές του Ιονίου και της δυτικής Ελλάδας, έφτασε και στα κεντρικά της χώρας, με τους κεραυνούς να κάνουν τη νύχτα μέρα στο λεκανοπέδιο από τις 5 το ξημέρωμα.
Ισχυρά φαινόμενα καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, όπως φαίνονται από την απεικόνιση του radar της ΕΜΥ στον Υμηττό (ώρα λήψης:12:20 μμ) pic.twitter.com/krhBxv9oSt
— EMY (@EMY_HNMS) July 7, 2020
Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι το μεσημέρι στην Αττική, όταν και αναμένεται σταδιακή βελτίωση της χώρας, η οποία θα αρχίσει από τα δυτικά.
Η ΕΜΥ έχει προειδοποιήσει για ακραία καιρικά φαινόμενα και σήμερα, καθώς αναμένονται και χαλαζοπτώσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Παράλληλα, και οι άνεμοι θα είναι ισχυροί έως θυελλώδεις, που στην Αττική θα φτάνουν τα 8 μποφόρ.
https://www.facebook.com/Forecastweather.Greece/videos/1022659351584355
Περισσότερους από 10.000 κεραυνοί έπεσαν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα στην περιοχή του Ιονίου χθες το βράδυ, με την κακοκαιρία να αφήνει πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους και ζημιές κυρίως σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, το κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να είναι σύντομο, καθώς τα φαινόμενα θα αρχίσουν να υποχωρούν κατά τη διάρκεια της ημέρας σε όλες τις περιοχές.
Τόσο η Κέρκυρα, όσο και η Κεφαλονιά δέχθηκαν μεγάλες ποσότητες βροχής, με συνέπεια πολλές περιοχές να πλημμυρίσουν και οι δρόμοι να μοιάζουν με ποτάμια.
https://www.facebook.com/kefaloniapress.gr/videos/334505267644593
- Ανεξέλεγκτες οι χρήσεις της ΑΙ στο δημόσιο τομέα
- Ταξί: Συνελήφθησαν 4 οδηγοί που εισέπραξαν υπερβολικό κόμιστρο από τουρίστες
- Ισραήλ: Ο Λίβανος πρέπει να εξαλείψει «τον κίνδυνο» της Χεζμπολάχ στον νότο, δηλώνει το Βερολίνο
- Καναδάς: Η Βρετανική Κολομβία προσφεύγει κατά της OpenAI για την πολύνεκρη τραγωδία του Τάμπλερ Ριτζ
- Ουκρανία: Νέα μεγάλη ρωσική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους κατά του Κιέβου
- Ιράν: Υπόσχεται αποφασιστική ανταπόδοση στα πλήγματα των ΗΠΑ – «Παραβίασαν» το μνημόνιο του Ισλαμαμπάντ
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442