
Προκρίθηκε στα ATP Finals ο Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την επική πορεία του στο Roland Garros μέχρι τα ημιτελικά εξασφάλισε και τυπικά την παρουσία του στα ATP Finals.
Το δικαίωμα συμμετοχής του στα ATP Finals του Λονδίνου «σφράγισε» οριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την ολοκλήρωση του Ρολάν Γκαρός.
Ο Έλληνας τενίστας, με την πορεία του ως τα ημιτελικά του παρισινού γκραν σλαμ, εξασφάλισε την παρουσία του στην πρώτη οκτάδα της σχετικής κατάταξης κι έτσι θα έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στη βρετανική πρωτεύουσα.
Την παρουσία του στο τουρνουά του Λονδίνου (15-22 Νοεμβρίου στην O2 Arena) εξασφάλισε επίσης και ο νικητής του 2018, ο Γερμανός Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ενώ την πρόκριση είχαν ήδη κερδίσει οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφα Ναδάλ, Ντόμινικ Τιμ και Ντανιίλ Μεντβέντεφ.
Από τις δύο θέσεις που απομένουν (με δεδομένη την απουσία του Ρότζερ Φέντερερ), η μία θα καταλήξει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στον Αργεντινό Ντιέγκο Σβάρτσμαν, ενώ για το τελευταίο εισιτήριο «ερίζουν» ο Ιταλός Ματέο Μπερετίνι, ο Ρώσος Αντρέι Ρούμπλεφ, ο Γάλλος Γκαέλ Μονφίς, ο Καναδός Ντένις Σαποβάλοφ και ο Ισπανός Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.
- Κούβα: Δίνει χάρη σε 2.010 κρατουμένους ενόψει του Πάσχα των καθολικών
- Αρτεμις 2: Οι αστροναύτες βγαίνουν από την τροχιά της Γης και κατευθύνονται στη Σελήνη
- Ιράν: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 95 τραυματίες από τον βομβαρδισμό της γέφυρας στην Τεχεράνη
- Λίβανος: «Μεγάλη ανησυχία» από τον κίνδυνο να είναι παρατεταμένος ο μαζικός εκτοπισμός πληθυσμών
- Βόρεια Μακεδονία: «Η μακεδονική ταυτότητα δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο υποχωρήσεων», δηλώνει ο Μίτσκοσκι
- Μεξικό: 4 νεκροί στη συντριβή μικρού αεροσκάφους μετά την απογείωση

