Άρης : Προς «Ζωσιμάδες» ο αγώνας με Απόλλωνα
Ο αγώνας του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα διεξαχθεί πιθανότατα στους «Ζωσιμάδες».
Ο Άρης υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 5η αγωνιστική της Super League ωστόσο υπάρχει ένα πρόβλημα με τον χλοοτάπητα στο «Κλ. Βικελίδης» και οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση γηπέδου για τη διεξαγωγή του αγώνα.
Το πιθανότερο γήπεδο στο οποίο πρόκειται να γίνει το παιχνίδι είναι αυτό των «Ζωσιμάδων» καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης έστειλε επίσημο αίτημα στη διοικητική επιτροπή για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου και έλαβε θετική απάντηση.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων, Παντελής Κολόκας, δήλωσε: «Ο Άρης έστειλε επίσημο έγγραφο για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου και φυσικά είμαστε θετικοί.
Το γήπεδο και ο χλοοτάπητας είναι σε εξαιρετική κατάσταση έπειτα από τις παρεμβάσεις που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι. Απ’ όσο ξέρω, ο αγώνας θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:15».
Πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αρχή για την αλλαγή της έδρας.
- Καιρός: Αίθριος την Κυριακή με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους βροχές – Ανεβαίνει η θερμοκρασία από βδομάδα
- Μαρσέλ Ντυσάν: Ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης του 20ού αιώνα;
- Τέσσερις «κανόνες» για να αποφύγουμε το burnout
- Γιατί η ΕΕ βάζει φρένο στην πρόσβαση ανηλίκων στα social media – Το ρεκόρ χρήσης στην Ελλάδα
- Μήπως ο μόκα λάτε καραμέλα σου καταστρέφει την κοινωνία; Ο καφές σου λέει πολλά για την εποχή που ζούμε
- Η Σελίν Ντιόν κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι μετά από χρόνια




