Προμηθέας : Τέλος ο Νίξον, επέστρεψε στη Γερμανία
Ο Ζαμάλ Νίξον δεν έπεισε με την παρουσία του στον Προμηθέα και θα συνεχίσει την καριέρα του στη γερμανική Τζένα.
Ο Ζαμάλ Νίξον δεν προσέφερε κάτι ιδιαίτερο κατά την παρουσία του στον Προμηθέα με αποτέλεσμα να μην συνεχίσει στην ομάδα της Πάτρας.
Ο 31χρονος δεν χρειάστηκε να ψάξει πολύ την επόμενη ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του καθώς τη βρήκε αρκετά γρήγορα. Συγκεκριμένα θα συνεχίσει στη Γερμανία και την Τζένα καθώς το γερμανικό πρωτάθλημα του είναι ιδαίτερα γνώριμο μετά από το πέρασμά του από τη Λούντβιγκσμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
Από την πλευρά της η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Νίξον και αυτός θα είναι ο Νίκολα Ραντίσεβιτς ο οποίος είχε αγωνιστεί πέρσι στην Γκραν Κανάρια και εν συνεχεία στη Μούρθια.
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς


