
Σύνοδος Πρυτάνεων: Η τυφλή βία δεν έχει θέση στα Πανεπιστήμια
Καταδικάζει με ανακοίνωση της η Σύνοδος πρυτάνεων των ΑΕΙ την επίθεση που έγινε την περασμένη εβδομάδα από ομάδα βανδάλων στο κτήριο διοίκησης του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου
Καταδικάζει με ανακοίνωση της η Σύνοδος πρυτάνεων των ΑΕΙ την επίθεση που έγινε την περασμένη εβδομάδα από ομάδα βανδάλων στο κτήριο διοίκησης του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε: «Η Σύνοδος των Πρυτάνεων και των Προέδρων των Δ.Ε. των Α.Ε.Ι. της χώρας, καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στο κτίριο Διοίκησης του ΕΜΠ στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου, από άγνωστους κουκουλοφόρους. Η τυφλή βία δεν έχει θέση στα Πανεπιστήμια. Οι όποιες εγκληματικές πράξεις δεν χωρούν σε μία δημοκρατική κοινωνία γεγονός που πρόσφατα διατρανώθηκε περίτρανα με τη μεγαλειώδη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών και ιδιαίτερα στο χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης, ένα χώρο δημοκρατίας και ελεύθερης διακίνησης ιδεών».
- Εικόνες που κόβουν την ανάσα στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Γάλλοι «αλπινιστές» κρέμονται εκτελώντας εργασίες
- Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που δράστης τοποθετεί τον εμπρηστικό μηχανισμό με τα γκαζάκια στην πυλωτή – Βίντεο ντοκουμέντο
- Οι ενδεκάδες στο Αυστραλία – Αίγυπτος: Βασικός ο Σαλάχ (pics)
- «Πολιτικός κατήφορος ΝΔ για να ξεφύγει από τα πραγματικά προβλήματα – Η ΕΛΑΣ δεν θα την ακολουθήσει» λέει η Παπαδοπούλου
- Χεζμπολάχ: Εργαλείο ή βάρος, πλέον, για την Τεχεράνη;
- Ουκρανία: Πρότεινε βήματα για την αποκλιμάκωση των εντάσεων με την Πολωνία





