
Νέος ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Κρήτη
Στον χορό των Ρίχτερ από τα ξημερώματα της Δευτέρας η Κρήτη.
Στον χορό των Ρίχτερ από τα ξημερώματα της Δευτέρας η Κρήτη.
Ο νέος σεισμός που σημειώθηκε λίγο μετά τις 07:10 ήταν 5,2 Ρίχτερ αναστατώνοντας τους κατοίκους του νησιού.
Είχαν προηγηθεί άλλες τρεις δονήσεις, με τη μία να είναι κι αυτή πάνω από 5 βαθμούς.
Στις 7:11 σημειώθηκε νέα δόνηση μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, 43 χλμ. βόρεια-βορειοανατολικά της Σητείας. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χλμ.
Η πρώτη δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 03:30 και το επίκεντρό της εντοπίστηκε 49 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοανατολικά της Σητείας.
Η δεύτερη, μεγέθους 4,4 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 03:44 και το επίκεντρό της εντοπίστηκε 47 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοανατολικά της Σητείας και η τρίτη, μεγέθους 4,1 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 04:11 και το επίκεντρό της εντοπίστηκε σε απόσταση 50 χιλιομέτρων βόρεια-βορειοανατολικά της Σητείας, κατά το Ινστιτούτο.
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 13 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο
- Πυροβολισμοί εναντίον αντιφασιστών στην Ιταλία, την επέτειο της Ημέρας της Απελευθέρωσης
- Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμαζαν! (vid)
- Κόντης: «Συγκλονιστικό επίτευγμα για τον ΟΦΗ – Του χρόνου να κάνουμε κάτι μεγάλο» (vid)
- Λουτσέσκου: «Σκοτεινή νύχτα, βραδιά ντροπής» (vid)


