Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nations League : Στην κορυφή η Ισπανία, πέρασε από την Ουκρανία η Γερμανία

Nations League : Στην κορυφή η Ισπανία, πέρασε από την Ουκρανία η Γερμανία

Η Ισπανία νίκησε εντός έδρας με 1-0 την Ελβετία και η Γερμανία έφυγε νικήτρια από την έδρα της Ουκρανίας με 2-1 για το Nations League.

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο Nations League Ισπανία και Γερμανία κερδίζοντας την Ελβετία και την Ουκρανία αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, η Ισπανία υποδέχθηκε την Ελβετία στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» και πήρε τη νίκη με 1-0 διατηρώντας έτσι την πρωτοπορία της στον 4ο όμιλο του 1ου γκρουπ.

Στο 11′ η Ελβετία είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Ντε Χέα να σταματά από κοντά το πλασέ του Μπενίτο και τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ύστερα από λάθος των Ζόμερ και Τζάκα, ο Μερίνο έδωσε στον Ογιαρθάμπαλ που σούταρε εύστοχα για το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σε χαμηλούς ρυθμούς. Ο Ογιαρθάμπαλ έχασε μεγάλη ευκαιρία σε κενό τέρμα στο 52′ και οκτώ λεπτά αργότερα το πλασέ του Μερίνο πέρασε έξω. Η  Ισπανία είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πήρε τελικά το τρίποντο φτάνοντας τους 7 βαθμούς στον όμιλο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Γερμανία νίκησε με 2-1 στο «Ολιμπίσκι» την Ουκρανία και πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο.

Τα «πάντσερ» είχαν την αγωνιστική ανωτερότητα στο χορτάρι και αυτό επαληθεύτηκε στο 20ο λεπτό. Μετά από όμορφη ενέργεια και γύρισμα του Ρούντιγκερ, ο Γκίντερ με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιόακιμ Λεβ.

Στο 27′ οι Ουκρανοί προσπάθησαν να απαντήσουν με τον Γιάρεμτσουκ αλλά το πλασέ του πέρασε έξω και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024