ΑΕΚ : Ενοχλήσεις ο Τσιγκρίνσκι
Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Ιωνικό καθώς ένιωσε μια ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Ιωνικό καθώς ένιωσε μια ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Γαλανόπουλος, Παουλίνιο, Λόπες, Γκαρσία και Σιμάνσκι.
Ο Ζίγκα Λάτσι επέστρεψε από την ήπια ίωση που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε, ενώ ο Μιχάλης Μπακάκης ενσωματώθηκε στην ομάδα και έκανε θεραπεία.
Τέλος, ο Χρήστος Αλμπάνης κατά τη διάρκεια του φιλικού δέχθηκε ένα χτύπημα στη δεξιά ποδοκνημική, όμως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Την Κυριακή οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ρεπό.
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Ωραία ενέργεια από τον Ζέλσον, ο Φίλης αστοχεί για λίγο (vid)
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος: «Έρχομαι σε ομάδα με μεγάλη δυναμική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442